Pyk Copenhagen

Nyt dansk brand skaber unikke børnesko – i kampen mod overproduktion

Pyk Copenhagen er et bæredygtigt og dansk børneskomærke, hvor du online, og sammen med dit barn, designer dine egne unikke børnesko.

  • 15% rabat på alle produkter i webshoppen.
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du en rabatkode, som du skal anvende i Pyk Copenhagens webshop
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder.
  • Gratis ombytning og returret på alle sko.

Beskrivelse

 

Pyk Copenhagen er et bæredygtigt og dansk børneskomærke, hvor du online, og sammen med dit barn, designer dine egne unikke børnesko. Skoene sikrer de optimale betingelser for sunde børnefødder, håndlaves i bionedbrydeligt læder og leveres direkte til dig på få dage.

Som noget helt nyt giver Pyk Copenhagen også 150 kroner til et par nye Pyk-sko, hvis du indleverer dine brugte børnesko til dem. Uanset hvor slidte de er, og uanset hvilket mærke. Det gør de for at skabe et cirkelsystem, hvor delene fra gamle sko skilles ad og genanvendes frem for blot at blive smidt ud. 

Om Pyk Copenhagen

I verden produceres hvert år cirka 25 mia. par sko. Rigtig mange af dem bliver aldrig købt eller brugt. De transporteres rundt, ophobes på lagre og udsalgshylder, inden de sælges til underpris eller helt destrueres. Det belaster vores klode. Pyk Copenhagen tager et ansvar og giver alle danske forældre muligheden for at gøre en stor forskel.

Pyk Copenhagen har udviklet en sjov og enkel måde at levere unikke kvalitetsbørnesko direkte til dig. Ved at producere direkte på deres egen fabrik har Pyk fraskåret fordyrende mellemled for at bruge flere ressourcer på det, der virkelig betyder noget: unikt design, materialer i højeste kvalitet og en fair pris.

Kollektionerne udvikles løbende af vores designer, som har mange års erfaring i branchen og består af børnesko i størrelse 19 – 41. Der er både babysko, pre-walkers, sneakers, vinterstøvler med TEX og sandaler.

Alle sko håndlaves i Portugal. Læderet er bionedbrydeligt og fri for metaller, og hvor det er muligt er sålerne produceret i ren naturgummi. Deres skoæsker er produceret af genbrugsmaterialer og kan efterfølgende bruges som en sjov opbevaringskasse.

Bag Pyk Copenhagen står Jessica Polland og Ulrik Schultz, som efter mange år i den traditionelle børneskobranche stiftede Pyk Copenhagen, fordi de tror på, at det er tid til, at vi tænker børnesko på en ny og mere bæredygtig måde.

Nyttige links:


Kontakt gerne Pyk Copenhagen med spørgsmål enten via hello@pykcph.com eller telefon 70605968

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook