Månedens sko: roccamore

Verdens første stiletter med indbyggede ortopædiske såler.

Roccamore sko er dansk design, håndlavede i Italien og med komfort i verdensklasse.

 

Beskrivelse

Månedens sko i januar: Alice Midnight

Som noget nyt præsenterer vi i samarbejde med roccamore nu konceptet ‘Månedens sko’. Det betyder, at roccamore hver måned tilføjer en unik sko til Politiken Plus kollektionen, som Politiken-abonnenter har mulighed for at købe med 15% rabat i den indeværende måned. OBS: Månedens sko er kun tilgængelig i én måned.

Om Alice Midnight
Denne bestseller model fra roccamore kombinerer blødt italiensk ruskind med blank lak. Alice Midnight blev opkaldt efter #roccamorerebel Alice - en overlæge på et dansk hospital, som var på frontlinjen af pandemien siden dens start. Alice er en ivrig roccamore-fan og bar hælene på sine 14 timers vagter som sin vej til at føle glæde og håb i svære tider.

Ligesom roccamores øvrige modeller er Alice Midnight dansk designet og håndlavet i Italien.

Se Alice Midnight på billede 1 og 2.


Om roccamore

Danske Frederikke Antonie Schmidt står bag mærket. Skoene er dansk design, håndlavede i Italien og med komfort i verdensklasse. Det skulle eftersigende være nogle af klodens mest komfortable høje hæle. 

Skoene er udstyret med ortopædiske såler, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. De er udviklet i samarbejde med professionelle og testet af Hvidovre Hospital og giver op til 44% mere støtte end almindelige høje hæle.

Virksomheden er herudover et bæredygtigt brand. De arbejder ikke med sæsoner, men udvikler kun nye modeller, når de ser behovet for det og kører ikke med de sædvanlige udsalg og rabatter.

Roccamore er kendt for at holde en tæt forbindelse med deres kunder ved at skabe design inspireret af deres behov - og nogle gange endda navngive sko efter dem.

Frederikke designer med overskudsmaterialer fra de store modehuse. Det eliminerer spild, fordi de smukke materialer ellers ville være blevet brændt og kasseret. Dette betyder også, at mange af deres designs er limited editions.

Mærket fremmer kvinder (og mænd) der står op for sig selv, for at inspirere andre til at gøre det same, i deres #RoccamoreRebel-kampagne. Kampagnerne har siden vundet stor medieopmærksomhed for sine modige valg af “rebels”.

Om roccamores produktion og partnere

Det tager tre måneder for deres sko at blive lavet, hvor skoene går igennem 17 personer og 22 steps, før de er klar. De har brugt flere år på at finde de bedste fabrikker at arbejde sammen med, som besidder samme værdier som dem selv. 

Deres partnere har engageret sig i mange bæredygtige processer: De genbruger spildevand, indsamler regnvand til produktion, bruger grøn energi fra solceller og arbejder med lokale leverandører for at begrænse CO2 udledning.

Politiken har undersøgt skoene, læs mere i artiklen her:                           

Kvinder lider mindre for skønheden i specialdesignede stiletterHer finder du roccamores butikker:

København
Skindergade 19
1159 København K

Lyngby
Lyngby Hovedgade 70A
2800 Kongens Lyngby

Aarhus
Volden 21
8000 Aarhus


Vilkår
Selve købet foregår hos roccamore, og dermed er det til enhver tid deres salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende.

Se flere rabataftaler under Sko & beklædning her.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook