WAWA børnetøj

Børnetøj der forener design, kvalitet og økologi.

Bæredygtighed og økologi har været en selvfølge for WAWA, siden det blev grundlagt på Nørrebro i 2016. Kort efter blev det introduceret her på Politiken Plus, men siden har WAWA vokset sig stor, og i dag bliver tøjets lækre kvaliteter, enkle design og håndmalede print solgt i webshops og butikker verden over.

  • 20% rabat på alle produkter på webshoppen.
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i WAWAs webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

Om WAWA

WAWA er bæredygtigt børnetøj i god og lækker kvalitet for de 2 til 10-årige. Tøjet bliver produceret på fabrikker med det strenge bæredygtighedscertifikat, GOTS, der sikrer, at bomulden er økologisk, arbejdsforholdene er gode, og at tryk og farvning sker uden skadelige kemikalier.

Det meste af WAWA's tøj er unisex-design i høj kvalitet. Det betyder, at børnene uanset køn kan dele og arve hinandens tøj.

WAWA's tøj bliver udelukkende produceret på fabrikker, der er certificeret med de strengeste krav til bæredygtighed. Både når det gælder miljø og klima, og når det handler om de ansattes vilkår.

WAWA producerer ikke blot tøj af økologisk bomuld, men også af genanvendt polyester. Det giver op til 70% lavere CO2-aftryk og sparer op til 90% vand i fremstillingsprocessen.

Udenlandske livsstilsmagasiner og blogs har rost WAWAs design for dets 'simple silhuetter' og 'behagelige og bløde bomuldstrøjer' (Kid’s Wear Magazine) samt omtalt det som en 'designmæssig frontløber', der leverer 'topkvalitetsmode til rimelige priser' (Pepe & Nika). 


WAWAs 2020 efterårskollektion: West Coast Vibes

California Dreaming, welcome to Hollywood… Alle der kommer til Hollywood har en drøm – hvad er din? Jeg kan godt lide at leve både i nuet og i fremtiden.

Den fantastiske kunstner David Hockey er en inspiration for, hvordan man kan indfange øjeblikke og detaljer i en både naivistisk og popkulturel stil. Hans tanker om tid og rum, brugen af lyse farver og måden, han bryder reglerne, har inspireret denne efterårskollektion og fyldt den med en legende lethed.

Hockney sagde engang: ”Tiden er elastisk, og den idé leger jeg med.”

Den sætning har betydet meget for WAWA i tilblivelsen af West Coast Vibes-kollektionen, fordi der ikke er noget mere frigørende end at indfange og omfavne tidens mærkværdighed. Tid er det eneste, vi har. Hver eneste dag må vi opdele vores tid mellem dem, vi elsker, vores arbejde og hverdagens små nødvendigheder. Så spørgsmålet er: Hvad skal vi gøre, hvis ikke vi er i stand til at forblive lidt i disse øjeblikke? 

WAWA vil sige, at svaret er at drømme.

Drømme tillader os at nedbryde det lineære perspektiv og giver plads til nye perspektiver. At have en drøm og at handle har altid tilhørt ungdommen.

Som med alle WAWA-kollektioner håber skaberne bag, at West Coast Vibes bliver en del af den bæredygtige garderobe, hvor hver enkelt stykke tøj har en værdi.

Som noget nyt har WAWA i denne sæson genanvendt fleece. Ud fra et mål om hele tiden at forbedre og reducere det klimamæssige fodaftryk håber de, at I kan lide den.

Jeg er en WAWA. WAWA betyder barn; alle fremtidige generationers øjne.

Jeg holder af at leve i nuet. Men bestemt også i og for fremtiden. 


WAWA giver dig:

  • Altid fri fragt i Danmark
  • Afsendelse indenfor 24 timer
  • Lækker kvalitet og bæredygtige materialer

Nyttige links:


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook