IAMRUNBOX

Det svenske mærke IAMRUNBOX designer rygsække og tilbehør til aktive mennesker med fokus på ergonomi, multifunktionalitet og minimalisme.

IAMRUNBOXs designs er lavet af genbrugte og miljøvenlige materialer, og er samtidig af høj kvalitet, funktionelle, stilfulde og vejrbestandige.

  • Få 15% Plusrabat i IAMRUNBOXs webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du vist den rabatkode, du skal oplyse ved dit køb i IAMRUNBOXs webshop
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

Om IAMRUNBOX

IAMRUNBOX blev etableret i 2015 i Lund i Sverige baseret på en kærlighed til rejser og en passion for løb. Deres mission var at udvikle tidløse, multifunktionelle, holdbare rygsække og tilbehør, der fremmer en aktiv og sund livsstil - og hermed blev de praktiske, ergonomiske og funktionelle tasker med sit skandinaviske minimalistiske design til.

Rygsækkene er fremstillet af genbrugt polyester, er 100% vandtætte med svejsede sømme og har et multifunktionelt system, som giver dig mulighed for at tilpasse rygsækken til dine aktive behov. 

IAMRUNBOX stræber ligeledes efter et cirkulært produkt, der er genbrugt og genanvendeligt, samtidig med at menneske-, dyre- og naturrettigheder er afgørende i alt, hvad de gør. IAMRUNBOX er derfor blevet en B-Corp certificeret virksomhed! At være B-Corp certificeret betyder, at IAMRUNBOX opfylder de højeste standarder for verificeret socialt og miljømæssigt engagement, offentlig gennemsigtighed og juridisk ansvarlighed for at afbalancere formål og fortjeneste. Herudover er IAMRUNBOX også Climate Neutral certificeret, hvilket betyder, at de er forpligtede til at være fuldstændig gennemsigtige, altså dele information, måle påvirkninger og beregne virksomhedens CO2-fodaftryk - og de er i dag stolte af at være 100% CO2-neutrale på tværs af hele deres drift og forsyningskæde. 

Find og læs mere om IAMRUNBOX certificeringer her


En ergonomisk rygsæk

Ikke enhver rygsæk er god for din ryg! En god rygsæk skal fordele vægten og passe brugerens ryg, skulder og talje komfortabelt for at eliminere trykpunkter omkring de øvre skuldre og lænden.

IAMRUNBOXs rygsække er designet til at give brugeren de bedste forudsætninger for en sund krop. Ved at arbejde tæt sammen med nogle af de bedste ultraløbere, triatleter og olympiske atleter i verden, er deres udvalg af rygsække omhyggeligt designet til at støtte og styrke din krop.

Læs mere IAMRUNBOXs ergonomiske rygsække her


Nyttige links

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook