Betterfelt

Super behagelige, Fair Trade certificerede, håndlavede hjemmesko i 100% ren uld.

Betterfelt ejer deres egen produktionsfacilitet i Nepal, Her beskæftiger de ca. 30 personer, primært kvinder, som signerer hvert produkt de laver.

  • 15% Plusrabat på alle produkter på webshoppen
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Betterfelt's webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

Vores sko er så behagelige og varme, fordi de er lavet af 100% uld. Uld er åndbart og temperaturregulerende, så dine fødder altid er varme - men ikke svedige. Og uld lugter ikke! Samtidig er de lette og utrolig slidstærke.

Vi laver vores hjemmesko i flere forskellige modeller og mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag. De fås med ruskindssål og naturlig gummisål, som også kan bruges udenfor.

Al produktion foregår på Betterfelts egen facilitet i Nepal, som vi ejer sammen med vores nepalesiske partner Sabina Matangi. Her bliver alle vores sko håndlavet fra start til slut. Det hele starter med en portion uld, vand og sæbe. Dette kommer i vores kompetente nepalesiske kollegaers hænder, som i løbet af et par timer masserer dette så det bliver til en slidstærk filtet sko, som sidder på en læst. Derefter sætter vi enten en ruskindssål eller naturlig gummisål på, før vores kollega påfører sin personlige signatur i form af et lille broderi på skoen.

Vi er Fair Trade certificeret af Fair Trade Danmark, så du kan føle dig sikker på, at dine hjemmesko er lavet under ordentlige forhold.

Vores kunder siger;

”Helt klart de bedste, lækreste og varmeste hjemmesko jeg nogensinde har haft!”

”Det skønneste fødderne kan få på”

Betterfelt er Fair Trade Certificeret hos Fair Trade Danmark 


Følg Betterfelt på:

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook