Great Greenland

Sælskind i moderne design

Great Greenland blev grundlagt i 1977 under navnet Grønlandsgarveriet af Hans Lassen. Grønlandsgarveriet opkøbte og garvede grønlandske sælskind, og udvidede hurtigt forretningen med en systue, som stadig producerer en stor del af Great Greenlands produkter i dag.

  •  15% Plusrabat hos Great Greenland
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du vist den rabatkode, du skal oplyse ved dit køb
  • Brug rabatkoden online i Great Greenlands webshop
  • Når du foretager et køb hos Great Greenland vil du efterfølgende modtage en mail med dine brugeroplysninger og info om services, forsendelse, m.m. fra Great Greenland

Beskrivelse

Siden 1982 har Great Greenland været et aktieselskab 100% eget af det Grønlandske Selvstyre.

Great Greenlands hovedsæde ligger i Qaqortoq i Sydgrønland. Her arbejder en dygtig medarbejderstab med garvning og produktion af grønlandske skind og skindprodukter. Sælskind er stadig Great Greenlands speciale, men der arbejdes også med andre grønlandske skind såsom moskus og lam.

Alle skind, der produceres hos Great Greenland, stammer fra dyr, der har levet vildt i den grønlandske natur, og som er fanget i overensstemmelse med de grønlandske inuitters traditioner. Grønlandske sælskind må importeres til EU grundet den europæiske inuit-undtagelse.
EU Sælordningen - Dansk

Great Greenland producerer og sælger kvalitetsskind, til gavn for Grønlandsamt designprodukter inden for beklædning & accessories til forbrugere i hele verden. Hos Great Greenland stræber vi altid efter at levere det bedste skindprodukt; fanget, garvet og produceret i harmoni med den grønlandske natur.

Når du handler hos Great Greenland, støtter du de grønlandske sælfangere direkte. Vi er til for dem. 

Fortællingen om brugen af sælskind er også fortællingen om Grønlands folk; inuitterne.
Den er fortællingen om et folk, der lever i samhørighed med naturen, og om et bæredygtighedsbegreb resten af verden først langt senere opfandt. Sælen er, i det moderne grønlandske samfund, stadig en vigtig del af livet og kulturen. Sæl kød er en yndet spise, og især i de mindre samfund langt fra byerne, er sæljagten en næsten lige så vigtig del af livet i dag, som den var for 1000 år siden.

Sådan startede Great Greenland:

Firmaet blev grundlagt i 1977 under navnet Grønlandsgarveriet af Hans Lassen. Grønlandsgarveriet opkøbte og garvede grønlandske sælskind, og udvidede hurtigt forretningen med en systue, som stadig producerer en stor del af Great Greenlands produkter i dag. Når det vurderes relevant, fremstilles produkter hos samarbejdspartnere i Europa.

Siden 1982 har Great Greenland været et aktieselskab 100% eget af det Grønlandske Selvstyre. Hovedsædet ligger i Qaqortoq i Sydgrønland. Her arbejder en dygtig medarbejderstab med garvning og produktion af grønlandske skind og skindprodukter. Sælskind er stadig Great Greenlands speciale, men der arbejdes også med andre grønlandske skind såsom lam og moskus.

Alle skind, der produceres hos Great Greenland, stammer fra dyr, der har levet vildt i den grønlandske natur, og som er fanget i overensstemmelse med de grønlandske inuitters traditioner. Grønlandske sælskind må importeres til EU grundet den europæiske inuit-undtagelse.

Læs mere om firmaet og deres sælskindsprodukter her.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook