Have A Look

Briller skabt med blik for form og funktion, høje krav til kvalitet og omtanke for mennesker og miljø.

Have A Look er dansk design med kant. Læsebriller, computerbriller, minusbriller og solbriller med og uden styrke i lækre farver og faconer, der passer til enhver smag, personlighed og hovedfacon.

  • Få 15% Plusrabat i Have A Looks webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Have A Looks webshop
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

Om Have A Look

Have A Look blev etableret for at løse den daglige udfordring for alle med behov for læsebriller - på en nem og sjov måde til overkommelige priser. 

Have A Look tilbyder briller og solbriller med og uden styrke til både mænd og kvinder. Deres sortiment omfatter et stort udvalg af moderne og trendy briller i forskellige farver, former og størrelser, så du kan finde en model, der passer til din personlige stil og behov.

Brillestellene er fremstillet af bioplast baseret på 45% planteolie fra castorplanten, og er lette, har en god pasform og kan holde til lidt af hvert. De er alle forsynet med behagelige flexstænger og selve brilleglassene i akryl af høj kvalitet har et let og tyndt udtryk selv ved høj styrke. Alle metaldele er nikkelfri.

Brillerne kommer i et lækkert filtetui, produceret af genbrugte plastflasker (rPET). Både stel, glas og filtetui er fremstillet af genanvendelige materialer.

Med dit Politiken-abonnement kan du få rabat på Have A Look's briller og solbriller. Besøg deres hjemmeside for at se det fulde udvalg og finde din favoritmodel.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook