LARSEN & ERIKSEN

LARSEN & ERIKSEN skaber minimalistiske armbåndsure til mænd og kvinder.

LARSEN & ERIKSEN er et internationalt anerkendt designstudie i København skabt med et ønske om at forme en mangfoldig og demokratisk fremtid, hvor godt, ansvarligt design er tilgængeligt for flere mennesker.

  • Få 15% Plusrabat på alt i LARSEN & ERIKSENs webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i LARSEN & ERIKSENs webshop
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

Om LARSEN & ERIKSEN

LARSEN & ERIKSEN blev lanceret i 2015 af Jeppe og Magnus - to sande æstetikere dedikerede omkring at designe ure af høj kvalitet, der er både stilfulde, funktionelle og vigtigst af alt tidløse.

De har kendt hinanden siden barndommen og er et tydeligt bevis på, hvor værdifuldt venskab kan være og hvor vigtigt det er at forfølge sine drømme.

Deres vision om at gøre godt, ansvarligt design tilgængeligt for flere mennesker kommer blandt andet til udtryk ved, at de har skåret alle fordyrende mellemled fra. Det sikrer fuld transparens i deres produktion og gør det muligt at levere exceptionel kvalitet til fair priser.

Alle deres ure er håndsamlet omkring et schweizisk urværk - og netop schweiziske urværker og skandinavisk design er de centrale byggesten i deres designs. De stræber efter at skabe ure med en uortodoks minimalisme, som ikke kun vil sikre fremragende punktlighed, men også vil fungere som et æstetisk designelement.      

Siden lanceringen er deres arbejde blevet anerkendt af instanser som MoMA i New York og Tokyo, Tate Modern, BEAMS, Louisiana-museet, V&A, Dansk Arkitektur Center, SMK med flere. Derudover har de opnået omtale i blandt andet The New York Times, Highsnobiety, Dansk Magazine, Nytt Rom, Vogue og GQ.

Nyttige links


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook