Mo Reen

Dansk designede strikbluser af Italienske naturgarner til de kølige sommeraftner. Skønne farver, smukke motiver og legende udtryk.

Mo Reen er et nyt dansk fashion brand, som udelukkende fokuserer på strik. Alle bluser er strikket af de skønneste italienske garner og produceret på lokale strikfabrikker i Europa. For at passe godt på bluserne har Mo Reen udviklet en lille serie af certificerede plejeprodukter.

  • Få 30% Plusrabat i Mo Reens webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Mo Reens webshop
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

Om Mo Reen

Mo Reen er skabt af Lærke Reenberg og Kirstine Mogensen i 2020. Visionen for brandet var, at gøre ”knitwear” til ”keepwear”, hvilket betyder, at de stræber efter udtryk og design, som gør vores strik til bluser, vi har lyst til at gå med igen og igen.

Mo Reen udfordrer formodningen om, at tidløs mode er lig med en smal palette af neutrale farver og klassiske pasformer. Udgangspunktet er det modsatte; jo mere exceptionelt og spektakulært et design, desto større hengivenhed, kærlighed og omsorg. Derfor er deres bluser iøjnefaldende, legende og farverige.

Mo Reen fokuserer på slow fashion, hvorfor de producerer få drops om året. Produktionen foregår i Europa, og alle bluser er strikket af italienske garner af højeste kvalitet, bl.a. superkid mohair, extrafine merino, baby alpaca og bomuld.

KeepWear Care

Som en del af Mo Reens ”keepwear” filosofi, har de udarbejdet en række økologiske plejeprodukter og angiver et sæt anbefalinger til, hvordan man bedst passer på sine strikbluser, så de kan blive ved med at glæde én – år efter år.

Mo Reens plejeprodukter til strik er økologiske, plantebaserede, og velegnede til følsom hud og vask af babytøj. Vaskemidlerne er allergitestede, veganske og de er lette at vaske ud af materialet. Uldvasken er tilsat lanolin (fårefedt) for til at beskytte uldfibrene mod slid og snavs. Alle plejeprodukterne er uden hormonforstyrrende stoffer, syntetiske konserveringsmidler, kunstigt fremstillede vaskeenzymer, fosfat og klorin. 

Mo Reens opfrisker spray består af en fermenteret gærmikroorganisme, som gør den velegnet til at fjerne lugt fra tøjet såsom sved, røg og madlugt. Tilsvarende har den en plejende effekt på tøjfibrene. De har tilsat en mild duft af musk og hvid jasmin, som giver en let friskhed.  

Me Reens plejeprodukter har følgende certificeringer:


Vil du vide mere?


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook