roccamore

Verdens første stiletter med indbyggede ortopædiske såler.

Roccamore sko er dansk design, håndlavede i Italien og med komfort i verdensklasse.

Beskrivelse

Månedens Sko i juni: Angie Sandal Orange

Hver måned tilføjer roccamore en unik sko til Politiken Plus kollektionen, som Politiken-abonnenter har mulighed for at købe med 15% rabat i den indeværende måned. Månedens Sko er kun tilgængelig i én måned.

Om Angie Sandal Orange

Angie Sandal Orange er en Limited Edition sommersandal, som er perfekt til både job og sommerens fester!

De er håndlavet i Italien i det blødeste nappa skind, har en videnskabeligt valideret ortopædisk indersål og en elastisk rem, der holder sandalen flot på plads.

Se Månedens Sko på billede 1, 2 og 3.


CRADLE TO CRADLE CERTIFIED®

Roccamore er verdens første cradle to cradle certificerede høje hæle. Cradle to Cradle Certified® er en internationalt anerkendt, tredjeparts verificeret produktcertificering målrettet den cirkulære økonomi. Det er et værktøj til at udvikle nye produkter og forretningsmodeller og skabe transparente samarbejder i hele værdikæden. Læs mere om roccamores cradle to cradle certificering her.


Om roccamore

Danske Frederikke Antonie Schmidt står bag roccamore skomærket. Skoene er dansk design, håndlavede i Italien og med komfort i verdensklasse. Det skulle eftersigende være nogle af klodens mest komfortable høje hæle.

Skoene er udstyret med ortopædiske såler, der støtter fødderne i at gå så anatomisk korrekt som muligt. Sålerne, der er udviklet i samarbejde med professionelle og testet af Hvidovre Hospital, giver op til 44% mere støtte og komfort end almindelige høje hæle.

Roccamore arbejder ikke med sæsoner, men udvikler kun nye modeller, når de ser behovet for det og i meget små antal. De kører ikke med udsalg og rabatter som det ellers er kutyme i modebranchen.

Roccamore er kendt for at holde en tæt forbindelse med deres kunder ved at skabe design inspireret af deres behov - og nogle gange endda navngive sko efter dem.

Frederikke designer ofte med overskudsmaterialer fra de store modehuse. Det eliminerer spild, fordi de smukke materialer ellers ville være blevet brændt og kasseret. Dette betyder også, at mange af deres designs er limited editions.

Mærket fremmer kvinder (og mænd) der står op for sig selv, for at inspirere andre til at gøre det samme, i deres #RoccamoreRebel-kampagne. Kampagnerne har siden vundet stor medieopmærksomhed for sine modige valg af “rebels”.

Om roccamores produktion og partnere

Det tager tre måneder for en roccamore sko at blive lavet, hvor skoene går igennem 17 personer og 22 steps, før de er klar. De har brugt flere år på at finde de bedste fabrikker at arbejde sammen med, som besidder samme værdier som dem selv. 

Politiken har undersøgt skoene, læs mere i artiklen her:                     

Kvinder lider mindre for skønheden i specialdesignede stiletter 


Her finder du roccamores butikker:

København
Skindergade 19
1159 København K

Lyngby
Lyngby Hovedgade 70A
2800 Kongens Lyngby

Aarhus
Store Torv 18
8000 Aarhus


Vilkår
Selve købet foregår hos roccamore, og dermed er det til enhver tid deres salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende.

Se flere rabataftaler under Sko & beklædning her.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook