Arca

Danmarks største udbyder af holdtræning af høj kvalitet. Arca har mere end 20 centre rundt i landet.

Hos Arca udfordrer de gængse forståelse af “motion”. Den, hvor træningslivet er en kamp og ikke en glæde, en ensom affære og ikke en fælles indsats. I stedet bliver du mødt af et træningsmantra, der lyder at træning skal være udfordrende, men først og fremmest sjovt. Det giver dig nemlig også de bedste resultater.

Plusrabat 70 kr./md.
  • Prøv første 2 mdr. gratis og få herefter 70 kr. Plusrabat på dit medlemskab hver måned
  • Pluspris 429 kr./md. (Pris uden abonnement 499 kr.).
  • Indmeldelsesgebyr 0 kr.
  • For at få rabat hos Arca skal du være Politiken-abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du et link til tilmeding hos Arca.
  • Hvis du allerede er medlem hos Arca, skal du blot skrive en mail til kontor@arca.dk for at ændre dit medlemsskab, så du får Pluspris.

Beskrivelse

Kender du Arca?
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Deres tilgang til træning er unik og de tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med dem. 

Derfor er træningen helt unik
Arca opstod med drømmen om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre. Der er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen er overladt til sig selv. Hos Arca ville de bevæge sig, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, de laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. 

De løber, hopper, skubber, løfter, trækker og klatrer. Det er naturlige bevægelser, som vi mennesker er skabt til at lave. De udfører squats, svinger med kettlebells og hopper på kasser, fordi det er en effektiv måde for dig at opnå de bedste resultater på inden for både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding. På den måde bliver du også bedre til at klare helt almindelige og basale ting i din hverdag.

Arcas træningsprogrammer laves af højtuddannende trænere og fysioterapeuter, som sammensætter øvelser og programmer, så de giver mest muligt effekt – og er sjove at lave.

Også for dig?
Alle øvelser og alle workouts kan skaleres, så det passer til dig. Arcas trænere finpudser din teknik og guider dig igennem hver eneste træning, så du får en fed træning og gode resultater. 

Du skal ikke have det rigtige tøj, noget særligt udstyr eller spise på en bestemt måde og din baggrund, alder og profession spiller ingen rolle. Alle kan træne hos Arca.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook