[jo:ga]

Effektiv træning på den mest uformelle måde. Prøv [jo:ga] online og i deres 13 studier i København og Århus.

[jo:ga] er et yogaunivers, som udfordrer de traditionelle dogmer og udbyder yoga, med fokus på effektiv træning. Her får du et frirum væk fra dagligdagens bekymringer og en travl verden. Det er benhård træning. Og afslappende meditativ dig-tid.

Plusrabat 70 kr./md.
  • Prøv første 2 mdr. gratis og få herefter 70 kr. Plusrabat på dit medlemskab hver måned
  • Pluspris 429 kr./md. (Pris uden abonnement 499 kr.).
  • Indmeldelsesgebyr 0 kr.
  • For at få rabat hos [jo:ga] skal du være Politiken-abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du et link til tilmeding hos [jo:ga].
  • Hvis du allerede er medlem hos [jo:ga], skal du blot skrive en mail til kontor@joga.dk for at ændre dit medlemsskab, så du får Pluspris.

Beskrivelse

Hos [jo:ga] gør de en ære i at tilbyde dig den bedste form for yoga i helt uformelle rammer, hvor alle kan være med.

Hvem er [jo:ga]?
Træningsnørder, yogaelskere og virkelig søde og rare. [jo:ga] er et sted, hvor dét at lave yoga skal være både sjovt, hårdt og fordomsfrit. Yoga med j – [jo:ga] - er yoga fri for dogmer og begrænsninger og både træningen og underviserne er jordnære og møder dig i øjenhøjde. Derfor venter dig givende og styrkende yogaoplevelser i deres studier i hele København (og et i Aarhus) – og på deres online platform [jo:ga] Go. 

Hvem dyrker yoga hos [jo:ga] ?
Garvede yogier med flere års praksis i forskellige stilarter, nybegyndere og dem, der bare ønsker at supplere hverdagslivet med en time på yogamåtten, når tiden er til det! Alle har det tilfælles, at de ønsker at blive stærkere, få mere overskud og blive den version af sig selv, de gerne vil være.

Det kan du opleve
Klasserne hos [jo:ga] varierer fra Yin og Restore, hvor du kan arbejde med smidighed og nærvær til forskellige flow-hold, hvor du kan få bedre kondition, øge sin kropskontrol og styrke. FIT-holdene er sveddryppende, udfordrende og styrkende. Alle hold har en særlig virkning på krop og sind.

De kompetente undervisere guider dig igennem timerne indenfor den samme struktur, men sætter samtidig hver især deres eget individuelle præg på timen. 

I alle studier bliver du mødt af indbydende, inspirerende omgivelser. Og har du tid og lyst til at dyrke yoga derhjemme, kan du gøre det med deres online version af træningen med deres app [jo:ga] GO.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook