Peech

Kvalitet, sundhed og intim velvære.

Hos Peech vil de udfordre stereotyperne, der er forbundet med sex, seksualitet og nydelse. De vil hjælpe dig med at eksperimentere dig frem til et sjovere sexliv. Sex er sundt og sjovt. Og vi skal nyde det!

  • 15% rabat på alle produkter på webshoppen med rabatkoden
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Peech' webshop
  • Rabatten gælder også i Peech' butik på Nørrebro ved fremvising af dit digitale Pluskort
  • OBS. enkelte produkter og events kan være undtaget.

Beskrivelse

Visionen

Hos Peech danner sundhed og velvære rammerne for vores vision. De vil gerne være med til at nuancere opfattelsen og det eksisterende billede af sexlegetøj ved at stille spørgsmål som: hvem sexlegetøj er til, hvordan en vibrator kan bruges, og hvorvidt det er nødvendigt at kønsopdele produkter.

Hos Peech skal det ikke være pinligt eller tabubelagt at købe eller læse om sexlegetøj. Peech er netop til for, at du sikkert og trygt kan udforske din seksualitet og nysgerrigt blive klogere på den og dig.

Lidt men godt

Peech er en webshop, der sælger sexlegetøj under mantraet "lidt men godt". Gennem et kurateret kvalitetsudvalg formidler Peech de produkter, de mener er af høj nok kvalitet. De er ikke hellige, men  håber på sammen at kunne påvirke branchen til at tage personlig velvære og selvkærlighed mere seriøst, både for vores egen og samfundets skyld.

Sundhed og velvære

Alle Peechs produkter er ftalatfrie og størstedelen produceret af silikone i medicinsk kvalitet. De sælger kun produkter, der er testede og godkendt til salg i hele Europa. Størstedelen af deres cremer er også økologiske, veganske og uden unødvendige tilsætninger.

Følg @peech_dk her og shop direkte i deres webshop her.

Besøg desuden Peech' butik på Guldbergsgade 25 kl. tv. på Nørrebro i København.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook