Yogologic

Bæredygtigt trænings- og yogaudstyr.

Yogologic er historien om trænings- og yogaudstyr i bæredygtige materialer, produceret i Portugal og i ypperste kvalitet. Med et fokus på kork og genbrugsgummi er alle produkter genanvendelige, naturligt smukke og behagelige at anvende.

  • 15% Plusrabat i Yogologics webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Yogologics webshop
  • Rabatkoden gælder kun på enkelte produkter og dermed ikke Yogologics trænings- og yogasæt
  • Rabatkoden gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

 

Hvem er Yogologic?

Yogologic er historien om to passionerede unge mænd, som i mange år har dyrket elitesport. De har begge i karrierens løb døjet med manglende smidighed og begyndte derfor at udforske blandt andet yogaens kunnen.

I jagten på den perfekte trænings- og yogamåtte erfarede de, at markedet primært består af gummi- og plasticmåtter ofte indeholdende usunde materialer, ligesom de fleste måtter er produceret i og fragtet fra Østen. Det syntes de var synd. For kroppen og for miljøet.

Yogologic er optaget af bæredygtighed og tror på, at det er afgørende med en fælles indsats, hvis vores klode skal overleve. Derfor besluttede de at lave en 100% bæredygtig yogamåtte af kork og genbrugsgummi.

Produceret i Europa under gode og ordentlige arbejdsforhold og med kort fragt-distance. For også på den måde at passe godt på miljøet. Alle Yogologics produkter bliver af den grund produceret i Portugal, hvor ca. 60% af alt høstet kork kommer fra.

Yogologics trænings- og yogamåtte

Med en Yogologic yogamåtte får du luksus til din krop – samtidig med at du passer på miljøet. Du får en lækker bæredygtig trænings- og yogamåtte i 100% bæredygtige materialer, der gør måtten anti-bakteriel og sikrer et solidt greb. Den er behagelig at ligge på, smidig, let og holdbar og så smuk, at du kan have den stående i stuen.

Måtten kan bruges til både yoga og træning, den er naturlig skridsikker, har et tyndt lag genbrugsgummi på bagsiden og ligger stabilt på gulvet såvel som direkte på jorden. Til sammen giver det de optimale betingelser for dig og din krop.

Hvorfor er kork så specielt og velegnet til træning og yoga?

Kork er et af de mest bæredygtige materialer, der findes.

Korktræer optager faktisk mere Co2, end de afgiver, og derfor anses korkskovene i Portugal også for én af flere biodiverse hotspots i verden i lighed med fx Amazonas. Kork er et vedvarende og genanvendeligt materiale, som hvert år høstes fra korktræer. Det enkelte træ høstes hvert niende år. Det særlige ved kork er blandt andet, at i stedet for at fælde træerne, høstes korken ved at skralde barken fra træerne, hvorefter ny bark opstår. På den måde kan det samme korktræ anvendes igen og igen, hvilket ovenikøbet forlænger træets levetid. Et korktræ kan blive op til 200 år.

Ikke nok med at kork er bæredygtig, så er det også et utrolig holdbart materiale, der samtidig er blødt, skridsikkert og naturligt smukt. Kork er derfor et ideelt materiale til at træne eller dyrke yoga på.

Tak, fordi du har valgt Yogologic og truffet det logiske valg - at gøre en forskel for din krop og for miljøet.

Følg Yogologic på Instagram her.

Se en video om Yogologic her.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook