Rejser – Udvalgte oplevelser hos Politiken Plus

At rejse er at leve. Hos Politiken Plus ønsker vi, at inspirere læserne til at rejse ud i verden – dog er vores ambition, at det selvfølgelig skal ske på mere klimavenlig måde.

Derfor tænker vi meget over, at udvælge de rejser og oplevelser som belaster mindre end mange af de eksisterende. Vi tilbyder fx både rejs-selv rejser med Happy Days samt togrejser rundt i Europa med Silver Tray.
Vi udbyder også forskellige oplevelser fra storbyferier til skiferier, fra fugleture til madrejser – og fra den aktive familieferie til den afslappende ferie, der gør godt i krop og sjæl. 

Vi tror nemlig på, at der findes en vej, hvor oplevelser, bæredygtighed, forbrug og fornuft kan eksistere sammen.   Hvad gør Politiken Plus selv i forhold til rejser og klima?

Det forpligter at være Danmarks klimaavis. Derfor har vi på hele Politiken, taget flere konkrete skridt i den klimavenlige retning. Vi har sat os det mål at reducere miljøbelastningen i alle led i produktionen af den trykte avis. Herudover så planlægger alle medarbejdere alternative rejseformer som cykel, tog og bus.
 
Her på Politiken Plus forsøger vi bedst muligt kun at anbefale produkter til Politikens abonnenter, som kan bidrage til en mere grøn og klimavenlig verden. Derfor har vi også lavet kategorien ‘Gør en forskel’, hvor vi har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Vores store mål er nemlig, at udvalget hos Politiken Plus med tiden kommer til at understøtte dette fokus. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook