Aktiv sommerferie for familier

Vandring - badning - bålhygge - leg - kort og kompas - godt selskab - smuk natur - fællesskab

Rejseperiode: 21.-28. juli 2019 (uge 30)

Pluspris 6.300 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.000 kr.
 • Rejseperiode: 21.-28. juli 2019 (uge 30)
 • Høvringen Høgfjellshotell
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og eget bad/toilet (1960´er værelse)
 • Voksen
  Pluspris 6.300 kr.
  Pris uden abonnement 7.000 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.195 kr.
  Pris uden abonnement 3.550 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 2.430 kr.
  Pris uden abonnement 2.700 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet
 • Mulighed for enkeltværelse – kontakt da Sne & Vand her

Beskrivelse

Tag med på en sjov og aktiv sommeruge for familier på fjeldet i Høvringen tæt ved Norges ældste nationalpark, Rondane. Her får I smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Der er koblet flere instruktører/guider på turen, der gør deres yderste for at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser. I løbet af ugen bliver der arrangeret forskellige aktiviteter og vandreture af varierende længde og sværhedsgrad. Aktivitetsprogrammet ligger ikke på forhånd fast, da der tages udgangspunkt i vind og vejr samt gruppens behov og ønsker, når næste dags aktiviteter planlægges. Men i løbet af ugen forsøger vi både at arrangere korte vandreture for hele familien, hvor alle kan være med, forbudt-for-voksne-ture kun for børnene, længere vandreture for de voksne og større børn, bålhygge, øvelser i brugen af kort og kompas samt badning i Høvringsåen. Aktivitetsprogrammet strækker sig over fem dage, så med en indlagt programfri dag er der også tid til at udforske området på egen hånd. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse - men det er hyggeligt, hvis I vil være med. 

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger i 1000 meters højde ved den nordlige del af Gudbrandsdalen. Hotellet ligger centralt i Høvringen med masser af gode udeområder at boltre sig på lige uden for døren. Det er et hyggeligt hotel med en varm og hjemlig stemning og flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Som familie indkvarteres I som udgangspunkt i to dobbeltværelser ved siden af hinanden, men der er også enkelte familieværelser med plads til 4-5 personer. Bedsteforældre er også meget velkomne og kan bo i både enkelt- og dobbeltværelser.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens aktiviteter. Aftenbuffeten består af hovedret og dessert samt kaffe og te. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et varieret udbud af øl og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde fjeldet og tiden sammen. Det er aktiv ferie på den nemme og bekvemme - og børnevenlige - måde.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. (1960´er værelse med to enkeltsenge).
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset – værdi 500 kr.

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Ankomst: Fra kl. 15 søndag 21. juli 2019
Afrejse: Senest kl. 10 søndag 28. juli 2019


Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen: 
Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt udgifter til vejafgifter i Norge.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med fly og tog:
Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta St. Husk at bestille plads på toget på www.nsb.no. Fra Otta er der ca 25 min. med taxa til Høvringen. Sne & Vand hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere vælger denne transportform.

Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook