Aflyst Earth Camp

Kom med på 3-, 4-, 5- eller 7-dages Earth Camp på Lundsgaard Gods fra 16.-31. juli, hvor skov, strand og Kulturhus danner rammen om mangfoldige aktiviteter – ude såvel som inde.

Tag på sommerlejr ved Kerteminde Sydstrand

Pluspris fra 3.595 kr.

Teltene sælges på ugebasis fra lørdag til lørdag, eller som 3-dages ophold fra fredag til mandag, 4-dages ophold fra mandag til fredag og 5-dages ophold mandag-lørdag i uge 29 og 30. 

 • Pris pr. uge/telt ved op til 2 personer*
  1 uge 17.-24. eller 24.-31 juli
  Pluspris 6.295 kr. Pris uden abonnement 6.995 kr.

 • Pris for 5-dages ophold 26.-31- juli
  Pluspris 5.395 kr. Pris uden abonnement 5.995 kr.

 • Pris for 4-dages ophold 19.-23. eller 26.-30. juli
  Pluspis 4.495 kr. Pris uden abonnement 4.995 kr.  

 • Pris for 3-dages ophold 16.-19. eller 23.-26. juli
  Pluspris 3.595 kr. Pris uden abonnement 3.995 kr. 

 • Billetterne bliver pålagt et gebyr. 

 • Priserne gælder for 2 personer og inkluderer to-go morgenmad, velkomstbobler, morgenyoga, Genopbyggernes Tankekatedral, jazz med Vini Iuel, øko-safari med Rudolf Iuel, Professorens Time og kulturprogram med Lundsgaards Venner. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra oplevelser, når man ankommer til Earth Camp. 

 • Sted: Anexet ved Lundsgaard Gods, Lundsgårdvej 15, 5300 Kerteminde

 • For at købe billetter til Pluspris skal du være logget ind på Plus.
  Tryk herefter på Køb billet her under de enkelte datoer øverst på siden.

* mulighed for tilkøb af op til 2 ekstra personer

Beskrivelse

Kultur – Natur – Glamping

Lundsgaard Gods' grønne Earth Camp ligger midt i marken. I skovkanten, tæt ved strandkanten og lige ved Kertemindes smukke klint. De 50 lækkert indrettede glampingtelte med gode senge står for enden af hver deres lille sti, der er slået gennem markens grønne græs. Og hist hvor markvejen slår en bugt ligger Kulturhuset Annexet, der er indrettet i godsets gamle avlsbygninger. Her samles sommerlejrens deltagere til langbordsmiddage, økosafari, regnvejrshygge, pop-up-gastronomi, samtalesaloner, yoga, bål, intimkoncerter og solnedgangsbar. 

Earth Camp henvender sig til alle, der sætter pris på kultur, natur og nok generelt er lidt nysgerrige og søger at få ’horisonten udvidet’. Med i prisen er en bred vifte af tilbud, man valgfrit kan benytte sig af. Der er velkomstbobler, morgenyoga, adgang til Genopbyggernes Tankekatedral, øko-safari med Rudolf Iuel og Jazz med Vini Iuel. Dertil kommer et rigt og varieret aftenprogram bestående af Professorens Time og intime musikoplevelser. 

Som gæst på Earth Camp bliver der også mulighed for at tilkøbe ekstra oplevelser. Der arrangeres f.eks. Folkekøkken baseret på lokale råvarer, mad-over-bål-frokost med naturvejleder, fitness i naturen, Fuldmåne og Solopgangs Retreats.

Earth Camp er dog også til dig, der foretrækker at tage på sightseeing eller dase på stranden i løbet af dagen, men synes det lyder hyggeligt med en Sunset Bar, aften(bål)-hygge og overnatning i et lækkert glamingtelt.

Initiativtagerne til sommerlejren er godsejerparret Vini og Rudolf Iuel. Vini er jazzsangerinde, Rudolf er økologisk landmand, og deres fælles drøm er at Lundsgaard Gods denne særlige sommer skaber rammerne om et fællesskab, hvor naturen og kulturen smelter sammen.

Derfor stiller de deres marker, skov og kulturhus til rådighed for sommerlejren – og har inviteret Lundsgaards mange venner fra naturens verden og kulturlivet til at holde ’Professorens time’ og bidrage til aftenprogrammet bl.a. Adrian Hughes, Vigga Bro, Bo Stief, Trio con Brio, Nadja Pass, Thomas Clausen, Melissa Inya og mange andre. 

Løbende aktiviteter

Professorens Time:
I løbet af Earth Camp får vi besøg af en række af Lundsgaards Venner, som vil aktivere, underholde og inspirere dig. I Professorens Time, der i udgangspunktet finder sted dagligt fra kl. 17.30-18.30, får du mulighed for at møde spændende og passionerede mennesker, der brænder for det, de fortæller om.

Emnerne spænder videst muligt, men omdrejningspunktet er nørdet viden – uanset om det er inden for forskning, natur, kultur eller historie. Så grib en drik, slå dig ned og lad dig forføre af dygtige formidlere som optakt til en god sommeraften.

Genopbyggernes Tankekatedral:
Rektor for Samtidens Akademi, Nadja Pass, har valgt at udstille sit samtalespil ’Genopbyggerne’ i Galleriet. Som gæst på Earth Camp får man ubegrænset adgang til at dykke ned i de mange spændende spørgsmål, der vækker stof til eftertanke og dialog. Igen og igen. Nadja skriver: ”Vi lever i en ganske særlig tid. En skræmmende tid, fordi verden som vi kendte den, er ramlet. Men også en meget smuk tid, fordi vores hjerter og hjerner står helt åbne.

Vi står overfor en historisk chance. For når intet er, som det plejede, bliver vi nødt til at tænke nyt. Vi har alle lige oplevet, hvor meget vi formår at forandre vores vaner og tankegange, når det gælder. Så lige nu har vi alle muligheder for at designe nye vaner, hverdage og måder at være sammen på. En mere bæredygtig verden. Liv, der kan blive meget bedre end dem, vi kom fra. Det er Genopbyggernes tid. Det er tid til at bringe det bedste frem i os selv og hinanden. Og Genopbyggerne hjælper os hver især til at tage fat der, hvor vi kan gøre den største forskel.”

Kerteminde – Haven ved Havet:
Den charmerende fiskerby og omegn rummer alt, hvad man behøver til en ferie: Lange, hvide strande, kunstmuseum, golf og spa i verdensklasse, hyggelige, toppede gader, lækre butikker, turistattraktioner, caféer og restauranter, der kan tilgodese selv den mest kræsne – og det skønneste opland, der bugner med gårdbutikker hos lokale fødevareproducenter.  

I løbet af sommeren vil Lundsgaards Venner præsentere følgende gæster:

 • Sangerinde Melissa Inya 
 • Skuespiller og historiefortæller Vigga Bro
 • Journalist Adrian Hughes
 • Lasse & Mathilde
 • Klavertrioen Trio con Brio
 • Pause Alkymist Gitte Just
 • Yin Yoga instruktør Majken Henriksen 
 • Jazzmusiker Bo Stief
 • Direktør og debattør Pernille de Fine Lützhøft…og mange flere

 Dette bliver…

 • Teltturen, hvor du både kan nyde den friske luft og fuglekvidderen, kan sove i en ordentlig seng og har adgang til toiletter og bade, der ellers skulle have stået i VIP-områderne på sommerens festivaler. 
 • Morgenerne, hvor du står op til lækker morgenmad med nybagte boller og fynske lækkerier og aftenerne, der byder på intimkoncerter og drinks i Solnedsgangsbaren.  
 • Dagene, hvor der hver morgen og aften er nye overraskelser på programmet. Hvor du nemt kan nogen at spille brætspil, bålhygge, jamme eller feste med. Og hvor du samtidig har god tid til at nyde skovens dybe, stille ro. 
 • Ugen, der bogstaveligt talt er helt nede på jorden – og hvor der samtidig er uendeligt højt til loftet. 
 • Den danske sommer, hvor det ikke gør så meget, hvis det regner. Fordi vi har en hel koncertsal og et stort kulturhus at boltre os i, hvis vejret driller. 
 • Året, hvor vi mere end nogensinde værdsætter hinandens gode selskab – og alt, hvad der er småt, godt og grønt. 

Luksuriøse faciliteter

De store canvastelte, som måler 5x5x3 meter og har fast PVC-bund, rummer følgende:

 • Luksusgæstesenge med lamelbund og 10 cm madras, sommerdyner og hovedpuder inkl. linned
 • Campingstole og -bord
 • LED-lampe på batteri, plaider, indgangstæppe og to æbletrækasse

I umiddelbar forlængelse af Anexet vil der være gode, fælles bade- og toiletfaciliteter, der tilgodeser myndighedernes krav til hygiejne.

Der tages forbehold for ændringer. 

Hold dig orienteret om programmet som løbende opdateres og se alle de praktiske detaljer om Earth Camp her

Læs mere om Lundsgaard Gods 

Se alle vores rejser her

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook