Langrend for voksne, uge 8, Rondablikk

Velkommen til en aktiv langrendsferie for voksne - såvel begyndere som erfarne langrendsløbere - i et meget smukt og let tilgængeligt terræn ved Kvamsfjeldet i Norge et par timer nord for Lillehammer. Her er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede.

Pluspris fra 6.800 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 7.600 kr.
 • Rejseperiode: Søndag 19.–søndag 26. februar 2023 (Uge 8)
 • Overnatning på: Hotel Rondablikk
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser
 • Voksen i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.800 kr.
  Pris uden abonnement 7.600 kr.
 • Voksen i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.900 kr.

  Pris uden abonnement 8.800 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen løber over 7 dage og inkluderer ophold med fuld pension og et 5-dages aktivitetsprogram med tilbud om både begynderundervisning og tekniktræning for de mere erfarne samt guidede ture af forskellig længde ud i det fine fjeldområde.

Rammen for ferien er Hotel Rondablikk, hvorfra vi har den smukkeste udsigt mod de høje toppe i nationalparken Rondane. Områdets store løjpenet med relativt flade løjper er ideelt for såvel begyndere, som mere erfarne skiløbere, der gerne vil løbe længere ture uden at tage alt for mange højdemeter. Kombinationen af et relativt fladt terræn og panoramaudsigter er helt særlig for området.

Aktivitetsprogrammet er fleksibelt og tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker samt vind og vejr. Om aftenen sidder gruppen sammen og spiser og over en kop kaffe eller te præsenterer rejselederen næste dags program – og giver tips til alternative ture, hvis den planlagte aktivitet ikke passer til dagsformen. Alle aktiviteter er tilbud, og det er naturligvis helt op til jer selv, hvor mange af aktiviteterne, I deltager i, og hvor sociale I har lyst til at være. Det er jo ferie.

Der er indlagt en programfri dag, hvor der enten er mulighed for at hvile benene og tilbringe dagen med en god bog i hånden, eller for at opdage lidt af området på egen hånd.

Hotellet - værelser og forplejning
Hotellet og værelserne er pæne og indbydende. Det er ikke luksus, men det er pænt, rent og i orden, og alle værelserne har eget nyere bad/toilet. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane. Desuden er der sauna, så musklerne kan blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er god og mættende og hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl og vin. 

Ganske tæt ved hotellet ligger en lille nærbutik kombineret med en meget hyggelig café.

Læs mere om turen her

Fakta

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fem dage med tilbud om teknikundervisning og guidede ture.

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 søndag 19. februar 2023

Afrejse: Senest kl. 10 søndag 26. februar 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Rondablikk

Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige transportform. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Rondablikk. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Medbring for en sikkerheds skyld snekæder til de sidste km. op ad fjeldet fra Kvam. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Hvis nogen gerne vil køre selv, men ikke har lyst til at køre de sidste kilometer op ad fjeldet, er det muligt at parkere i Kvam og tage taxa derfra til Rondablikk (taxaturen tager ca. 20 minutter).

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Rondablikk. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:
Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra St. Togturen tager ca. 3 timer og billetter bestilles på www.vy.no – billetter frigives 3 måneder frem i tid. Derfra skal man med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 20 minutter, og vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook