Aktiv familieferie i Norge

Rejs med andre danske familier til Norge og få en aktiv sommerferie på fjeldet med vandring, klatring, badning og meget mere. Aktiviteter, godt selskab, legekammerater og fuld pension er inkluderet i prisen. Vi kalder det friluftsliv på den nemme og sjove måde.

Pluspris 4.995 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

5.550 kr.
 • Rejseperiode: 19.-25. juli 2020 (uge 30)
 • Den Norske Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt familieværelse med bad/toilet på gangen
 • Voksen
  Pluspris 4.995 kr.
  Pris uden abonnement 5.550 kr.
 • Børn 7-17 år
  Pluspris 3.275 kr.
  Pris uden abonnement 3.650 kr.
 • Børn 4-6 år
  Pluspris 1.845 kr.
  Pris uden abonnement 2.050 kr.
 • Børn 0-3 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet
 • For tilkøb af enkelt- eller dobbeltværelser med/uden eget bad/toilet til bedsteforælder, kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033.

Beskrivelse

På denne aktive ferie for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og legekammerater til børnene. I kommer til at møde andre aktive danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Der vil i løbet af opholdet være et varieret aktivitetstilbud med fx. vandring, kano, badning, ridning, mtb*, klatring og orientering med kort og kompas, som man kan melde sig på, hvis man har lyst. Alle aktivitetstilbud er inkluderet i prisen. Ferien med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen, hvorfor der bliver sørget for alt det praktiske med madlavning og opvask. Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, kan I bare slappe af og nyde tiden sammen, opleve, lære. Det er friluftsliv på den nemme og bekvemme måde, og sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske, mens andre er norske. Fælles for dem er, at de er optaget af at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser og et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram. Programmet ligger ikke på forhånd fast men tilrettelægges med udgangspunkt i vind og vejr, gruppens sammensætning, ønsker mv. Derfor kan vi ikke garantere, at vi når igennem alle ovennævnte aktiviteter i løbet af ugen. Hver eftermiddag planlægger instruktørerne næste dags aktiviteter, hvorefter deltagerne kan melde sig til det, de gerne vil deltage i.

De fleste aktiviteter tilrettelægges, så både børn og voksne kan deltage, men det kan være, at børnene en dag tager med en instruktør på en 'forbudt- for-voksne-tur' mens de voksne tager en længere vandretur. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse - men det er hyggeligt, hvis I vil være med. Aktivitetsprogrammet løber over fire dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd eller en dag med tæerne i græsset og en god bog i hånden. Alle aktiviteter og brug af udstyr i forbindelse med de guidede aktiviteter er inkluderet i prisen.

Vi bor i storhytter centralt i Høvringen, der ligger i 1000 meters højde ved den nordlige del af Gudbrandsdalen. Her er der gode store opholdsarealer og godt med plads både ude og inde til, at børnene kan boltre sig. Hver familie får, afhængig af familiestørrelse, 1-2 familieværelse(r) med køjesenge og bad/toilet på gangen. Hver dag serveres der morgen- og aftensmad. I forbindelse med morgenmaden smører I frokostmadpakker og fylder termokanderne med te, kaffe eller varm saft, så I har godt med energi til dagens aktiviteter. Maden er enkel og børnevenlig, og det er tilladt at medbringe egne drikkevarer (øl/vin) til maden og aftenhyggen.

*De fleste mountainbikes på stedet passer til børn i alderen 10-14 år, mens der er enkelte større cykler. I er velkomne til at medbringe egne mountainbikes, hvis det er en prioritet for jer, at hele familien kan komme ud at cykle.  

Læs mere om turen her.

Fakta

Dette er med i prisen:
- 6 overnatninger i delt(e) familieværelse(r) med køjesenge og bad/toilet på gangen
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker samt middag. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fire dage med min. 2 guider/instruktører
- Bemærk, at prisen er inkl. leje af linnedpakke med sengetøj og håndklæder, værdi 200 kr. pr. pers.  

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte. Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer, også til maden.
- Rejse- og afbestillingsforsikringer.

For tilkøb af enkelt- eller dobbeltværelser med/uden eget bad/toilet til bedsteforælder, kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033.

Ankomst: Fra kl. 15 søndag 19. juli 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 25. juli 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste og info om transport samt evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen:
Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10-11 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget kl. 14.29 direkte fra lufthavnsterminalen til Otta St. - togturen tager ca. 3 timer. Herfra skal man med taxa op på fjeldet - denne tur tager ca. 25 minutter. Hvis flere deltagere vælger denne rejseform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxatransport. På hjemturen går toget 11.29 fra Otta St. Bestil togbillet hjemmefra i god tid på www.vy.no - billetterne frigives 3 måneder frem i tid.  

Med natbus og tog:
Den formentlig mest klimavenlige model er at tage en natbus til Oslo, og tog videre til Otta St, hvorfor man skal med taxa det sidste stykke op på fjeldet (ca 25 minutter). Se mere på flixbus.dk og vy.no. Hvis flere vælger denne transportform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxatransport fra Otta St. til Høvringen.  

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook