Alpin for familier, begyndere og øvede, uge 7

Denne hyggelige alpinskiferie er målrettet jer, der rejser med børn. Der er undervisning målrettet forskellige niveauer i løbet af ugen, så I kan både være helt nye på ski eller have erfaring fra tidligere. I kommer til at være i godt selskab med andre danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre, og der er legekammerater til børnene.

Pluspris fra 12.850 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 14.300 kr.
 • Rejseperiode: 13.–20. februar 2022 (Uge 7)
 • Overnatning på: Bergo Hotel
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser
 • Pakke 1: 1 voksen + 1 barn (4-15 år) på dobbeltværelse
  Pluspris 12.850 kr.
  Pris uden abonnement 14.300 kr. 
 • Pakke 2: 1 voksen + 2 børn (4-15 år) på dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 17.700 kr.
  Pris uden abonnement 19.700 kr.
 • Pakke 3: 2 voksne + 1 barn (4-15 år) på dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 18.900 kr.
  Pris uden abonnement 21.000 kr.
 • Pakke 4: 2 voksne + 2 børn (4-15 år) i lejlighed
  Pluspris 24.900 kr.
  Pris uden abonnement 27.700 kr.
 • Pakke 5: 2 voksne + 3 børn (4-15 år) i lejlighed (to børn deler bred underkøje)
  Pluspris 29.775 kr.
  Pris uden abonnement 33.100 kr. 
 • Børn 0-3 år
  Gratis – billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et familievenligt, smukt beliggende alpinområde. Ud over ophold i 7 døgn med fuld pension på Bergo Hotel inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-skiskole for både børn og voksne samt andre sjove aktiviteter i sneen, f.eks. kælketure og bygning af sneborge. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet børn fra 6 år og op, men yngre børn kan eventuelt deltage sammen med en voksen. Der er en dansk rejseleder på hotellet hele ugen, og instruktørerne er både danske og norske. Børnene undervises naturligvis af en dansktalende instruktør.

Aktiviteter
De første to dage (mandag og tirsdag) er der tilbud om begynder-skiskole for såvel børn som voksne både formiddag og eftermiddag. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktør på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Hvis nogen i familien er mere rutinerede skiløbere og gerne vil have instruktion på et højere niveau end begynderne, sørger vi også for det. Der vil desuden være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen. Aktivitetsprogrammet fokuserer på alpinskiløb, men hvis nogen er interesserede i at snuse til lidt langrend, sørger vi også for at få lagt lidt begynderundervisning ind, når det passer.

Om aftenen sidder vi sammen og spiser og taler om dagens sjove oplevelser, og efter maden mødes vi og taler om næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie - det er bare hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogle dages skiløb. Fridagen kan f.eks. bruges på kælkebakken bag hotellet, i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Afhængig af coronarestriktioner er der muligvis også adgang til svømmebassin i byen. 


Hotellet
Vi bor på Bergo Hotel, der ligger centralt placeret i Beitostølen ca. 100 meter fra såvel alpinanlæg som langrendsløjpe. Ud over den lyse og venlige spisesal er der et hyggeligt lobbyområde samt en bar med god opholdsplads. Afhængig af, hvor mange I er i familien, indkvarteres I på et hotelværelse (2-3 personer) eller i en lejlighed (4-5 personer). Hotelværelserne er pæne og lyse - alle med eget bad/toilet, og er møbleret med en dobbeltseng og evt. en ekstra opredning. Lejlighederne har 2 soveværelser; et med en dobbeltseng og et med en familiekøje (en enkeltseng foroven og en bredere underkøje, så værelset kan rumme 3 børn). Lejlighederne er placeret i samme bygning som hotellet med spisesalen og de øvrige opholdsarealer, men man skal lige ud og gå 50 meter, for at komme fra indgangen til lejlighederne til hotelindgangen.


Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker, og om aftenen serveres der middag samt kaffe og te. 

Skiområdet
Skiområdet ved Beitostølen er stort og varieret og byder på gode forhold for både børn, begyndere og mere øvede skiløbere. Ud over alpincentret i Beitostølen, der består af en række stole- og træklifte samt grønne, blå og røde nedfarter, er der også et mindre anlæg med mere udfordrende nedfarter (røde og sorte) i Raudalen på den modsatte side af dalen. Liftkortene gælder til begge områder, og der kører gratis shuttlebus mellem Beitostølen og Raudalen. Udover det fine alpinanlæg byder Beitostølen på et stort og meget velpræpareret langrendsområde med både nemme og udfordrende løjper samt et langrendsstadion med lysløjpe. Lysløjpen begynder 100 m. fra Bergo, så det er muligt at snuppe en aftentur på langrendsski, hvis der stadig er krudt i benene efter en dag på alpinbakken. Der kan lejes ski og købes liftkort lige ved alpinbakken ca 100 m. fra hotellet. 

Byen
Beitostølen er en lille hyggelig fjeldlandsby, der har udviklet sig ganske meget over de senere år. Her er et fint udvalg af butikker, cafeer og spisesteder. Lige ved alpinbakken er der opført et nyt besøgscenter med bl.a. skiudlejning og en stor café med panoramaudsigt.

Alt i alt
Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg.

Særligt vedr. corona-situationen
Hvis der op til afrejse er generelle coronarestriktioner, der gør at det ikke er muligt at rejse til Norge uden at gå i karantæne ved indrejse og/eller hjemrejse, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller andre private forhold, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab for evt. refusion af det indbetalte beløb. Husk derfor at tjekke, at du har de relevante rejse- og afbestillingsforsikringer inden afrejse.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i værelse/lejlighed med eget bad/toilet.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, middag samt aftenkaffe.

- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Skileje og liftkort (kan lejes/købes 100 meter fra hotellet)

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. søndag 13. februar 2022

Afrejse: Senest kl. 10 hhv. søndag 20. februar 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Beitostølen

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Beitostølen


Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige løsning. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Beitostølen. Fra Oslo er der godt 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. 

Med bil og færge:
En bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Beitostølen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads på færgen hjemmefra.

Med fly og bus:
Den måske mest afslappende transportmåde. Flyv til Gardermoen og tag Valdressekspressen direkte fra lufthavnen til Beitostølen. OBS: busafgangene fra Gardermoen har været sat på pause grundet corona, så tjek at den relevante afgang igen er i drift, inden du bestiller fly.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook