Alpin for familier, begyndere og øvede, uge 7

Denne skiferie er målrettet jer, der er nye på alpinski eller har prøvet det et par gange før, og som gerne vil udvikle jer i godt selskab med andre familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget familievenligt, smukt beliggende alpinområde.

Pluspris fra 12.850 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 14.300 kr.
 • Rejseperiode: 12.–19. februar 2023 (Uge 7)
 • Overnatning på: Radisson Blu Mountain Resort i Beitostølen
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser
 • Pakke 1: 1 voksen + 1 barn (4-15 år) i delt dobbeltværelse
  Pluspris 14.850 kr.
  Pris uden abonnement 16.500 kr. 
 • Pakke 2: 1 voksen + 2 børn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 18.600 kr.
  Pris uden abonnement 20.700 kr.
 • Pakke 3: 2 voksne på dobbeltværelse
  Pluspris 18.500 kr.
  Pris uden abonnement 20.600 kr.
 • Pakke 4: 2 voksne + 1 barn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 22.300 kr.
  Pris uden abonnement 24.800 kr.
 • Pakke 5: 2 voksne + 2 børn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med 2 opredninger på sovesofa
  Pluspris 26.100 kr.
  Pris uden abonnement 29.000 kr.
 • Pakke 6: 2 voksne + 3 børn (4-15 år) i stort familierum med to soveværelser
  Pluspris 33.000
  Pris uden abonnement 36.700 
 • Ønskes andre kombinationer end ovenstående, så kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for tilbud.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Ud over ophold i 7 døgn med fuld pension på Radisson Blu Mountain Resort inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-skiskole for både børn og voksne samt andre sjove aktiviteter i sneen, fx kælketure og bygning af sneborge. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet selvhjulpne børn fra 6 år og op, men yngre børn kan eventuelt deltage sammen med en voksen. Der er knyttet en dansk rejseleder til gruppen, og instruktørerne er både danske og norske. Børnene undervises naturligvis af en dansktalende instruktør.

Aktiviteter
De første to dage (mandag og tirsdag) er der tilbud om begynderskiskole for såvel børn som voksne både formiddag og eftermiddag, så I kommer godt i gang med skiløbet. For de mere erfarne er der både mulighed for at løbe selv de første par dage samt tilbud om genopfriskning af teknikken. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole på forskellige niveauer om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktører på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Der vil også være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen.

Aktivitetsprogrammet fokuserer på alpinskiløb, men hvis nogen er interesserede i at snuse til lidt langrend, sørger vi også for at få lagt lidt begynderundervisning ind, når det passer.

Om aftenen sidder gruppen sammen og spiser og taler om dagens oplevelser, og i forbindelse med middagen præsenteres næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger til, hvor meget I deltager i, for I er jo på ferie - det er bare hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogle dages skiløb. Fridagen kan fx bruges på den nærliggende kælkebakke, i hotellets svømmebassin, i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Og hvis I slet ikke har brug for en pause, så er der fri leg på alpinbakkerne. 

Skiområdet
Skiområdet ved Beitostølen er varieret og byder på gode forhold for både børn, begyndere og lidt mere øvede skiløbere. Ud over alpincentret i Beitostølen, der består af en række stole- og træklifte samt grønne, blå og røde pister, er der også et mindre anlæg med mere udfordrende pister (røde og sorte) i Raudalen på den modsatte side af dalen. Liftkortene gælder til begge områder, og flere dage i løbet af ugen kører der shuttlebus mellem Beitostølen og Raudalen. Udover det fine alpinanlæg byder Beitostølen på et stort og meget velpræpareret langrendsområde med både nemme og udfordrende løjper samt et langrendsstadion med lysløjpe. Lysløjpen begynder 100 meter fra hotellet , så det er muligt at snuppe en aftentur på langrendsski, hvis der stadig er krudt i benene efter en dag på alpinbakken. 

Der kan lejes ski og købes liftkort ved alpinbakken lige overfor hotellet. Vi anbefaler, at I bestiller skileje hjemmefra. 

Hotellet
Radisson Blu er et dejligt hotel, der ligger centralt placeret i Beitostølen lige overfor alpinanlægget. Og vil nogen ud på langrendsski, begynder løjperne lige bag hotellet. Hotellet byder på fine faciliteter som stor spisesal, rummelig lobby med åben pejs, opholdsstue samt træningsrum og et 25-meter svømmebassin.

Som udgangspunkt bor i sammen som familie på ét værelse. Hvis I er to personer i familien, deler I et almindeligt dobbeltværelse, og er I 3-4 personer bor I på et lidt større dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger på en dobbelt sovesofa. Der er enkelte endnu større familieværelser til familier på 5-6 personer. Ønsker I at bo på 2 værelser, er det muligt mod betaling af et tillæg - kontakt i så fald Sne & Vand.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker, og om aftenen serveres der middag samt kaffe og te. Hvis I har særlige kostbehov, bedes I kontakte Sne & Vand inden bestilling.

Alt i alt
Med guider til rådighed, mad, der bliver serveret, legekammerater til børnene og godt selskab til de voksne, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Det er nemt og hyggeligt for både store og små.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i valgt værelsestype
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og middag/buffet samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører


Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Skileje og liftkort

Ankomst: Fra kl. 15 d. 12/2 2023
Afrejse: Senest kl. 10 d. 19/2 2023

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i
forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå 
Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige løsning. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Beitostølen. Fra Oslo er der godt 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. 

Med bil og færge:
En bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Beitostølen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads på færgen i god tid.

Med fly og bus:
Flyv til Gardermoen, tag toget til Oslo S og gå derfra over til Oslo Bussterminal og tag Valdresekspressen til Beitostølen, hvor bussen holder lige ved hotellet. 

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook