Nyhed: Alpin for voksne begyndere og let-øvede, uge 7

Denne skiferie er målrettet jer, der gerne vil godt i gang eller videre med alpinskiløb og samtidig nyder at have selskab på ferien. Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget smukt beliggende alpinområde.

Ud over 7 overnatninger med fuld pension på Bergo Hotel inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-undervisning målrettet begyndere og let-øvede.

Pluspris 7.550 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

8.400 kr.
 • Rejseperiode: 13.–20. februar 2022 (Uge 7)
 • Overnatning på: Bergo Hotel
 • Rejsetype: Pakkerejse med skiundervisning
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser
 • Voksen i delt dobbeltværelse
  Pluspris 7.550 kr.
  Pris uden abonnement 8.400 kr.
 • Voksen i enkeltværelse
  Pluspris 9.075 kr.

  Pris uden abonnement 10.100 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Aktiviteter
De første to dage (mandag og tirsdag) er der tilbud om skiskole for begyndere/let-øvede både formiddag og eftermiddag. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole om eftermiddagen, mens I om formiddagen kan løbe ture på egen hånd, eller måske tage en lille tur på langrendsski, hvis I også er til de smallere ski. Hvis nogen er mere rutinerede skiløbere og gerne vil have instruktion på et højere niveau, prøver vi at passe det ind i programmet. Der vil desuden være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen. Aktivitetsprogrammet fokuserer på alpinskiløb, men hvis nogen er interesserede i at snuse til lidt langrend, sørger vi også for at få lagt lidt begynderundervisning ind, når det passer.

Om aftenen sidder vi sammen og spiser og taler om dagens oplevelser og næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie - det er bare hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogle dages skiløb. Fridagen kan f.eks, bruges i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Afhængig af coronarestriktioner er der muligvis også adgang til svømmebassin i byen. 

Skiområdet
Skiområdet ved Beitostølen er stort og varieret og byder på gode forhold for både begyndere og mere øvede skiløbere. Ud over alpincentret i Beitostølen, der består af en række stole- og træklifte samt grønne, blå og røde nedfarter, er der også et mindre anlæg med mere udfordrende nedfarter (røde og sorte) i Raudalen på den modsatte side af dalen. Liftkortene gælder til begge områder, og der kører gratis shuttlebus mellem Beitostølen og Raudalen. Udover det fine alpinanlæg byder Beitostølen på et stort og meget velpræpareret langrendsområde med både nemme og udfordrende løjper samt et langrendsstadion med lysløjpe. Lysløjpen begynder 100 m. fra hotellet, så det er muligt at snuppe en aftentur på langrendsski, hvis der stadig er krudt i benene efter en dag på alpinbakken. Der kan lejes ski og købes liftkort lige ved alpinbakken ca. 100 m. fra hotellet. 

Hotellet
Bergo Hotel ligger centralt placeret i Beitostølen ca. hundrede meter fra alpinanlægget. Og vil nogen ud på langrendsski, er der endnu kortere vej til løjpen. Prisen er baseret på ophold i delt dobbeltværelse, men det er muligt at tilvælge enkeltværelse ved bestilling. Alle værelser har eget bad/toilet.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker, og om aftenen serveres der middag samt kaffe og te. 

Byen
Beitostølen er en lille hyggelig fjeldlandsby, der har udviklet sig ganske meget over de senere år. Her er et fint udvalg af butikker, cafeer og spisesteder. Lige ved alpinbakken er der opført et nyt besøgscenter med bl.a. skiudlejning og en stor café med panoramaudsigt.

Alt i alt
Med guider til rådighed, godt selskab og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde livet, opleve og lære. 

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Ved fødevareallergier bedes du/I kontakte os inden bestilling. For tilkøb af skileje og liftkort – kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Særligt vedr. corona-situationen
Hvis der op til afrejse er generelle coronarestriktioner, der gør at det ikke er muligt at rejse til Norge uden at gå i karantæne ved indrejse og/eller hjemrejse, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller andre private forhold, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab for evt. refusion af det indbetalte beløb. Husk derfor at tjekke, at du har de relevante rejse- og afbestillingsforsikringer inden afrejse.


Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:
*7 overnatninger i valgt værelsestype
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og aftensmad. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage med skiskole

Dette er ikke med i prisen:
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Ankomst: Fra kl. 15 søndag 13. februar 2022
Afrejse: Senest kl. 10 søndag 20. februar 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Beitostølen
Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige løsning. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Beitostølen. Fra Oslo er der godt 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. 

Med bil og færge:
En bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Beitostølen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads på færgen i god tid.

Med fly og bus:
Den måske mest afslappende transportmåde. Flyv til Gardermoen og tag Valdressekspressen direkte fra lufthavnen til Beitostølen. OBS: busafgangene fra Gardermoen har været sat på pause grundet corona, så tjek at den relevante afgang igen er i drift, inden du bestiller fly.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook