Alpinski for voksne begyndere og øvede, uge 9 2021 i Gålå, Norge

Denne gruppetur er for jer, der gerne vil i gang eller videre med alpinskiløb. Turen går til Gålå i Norge, der byder på et smukt beliggende mindre alpinområde.

Pluspris fra 7.100 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 7.900 kr.
 • Rejseperiode: 27. februar – 6. marts 2021 (Uge 9)
 • Overnatning på: Wadahl Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
  Voksen i delt dobbeltværelse (panoramaværelse)
  Pluspris 7.775 kr.
  Pris uden abonnement 8.650 kr.
 • Voksen i enkeltværelse (panoramaværelse)
  Pluspris 8.900 kr
  .
  Pris uden abonnement 9.900 kr.
 • Voksen i delt dobbeltværelse (standard)
  Pluspris 7.100 kr.
  Pris uden abonnement 7.900 kr.
 • Voksen i enkeltværelse (standard)
  Pluspris 8.225 kr.
  Pris uden abonnement 9.150 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet
 • For tilkøb af skileje og liftkort – kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Ud over ophold i 7 døgn med fuld pension på Wadahl Høgfjellshotel inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-skiskole samt dansk rejseleder/instruktør. 

De første to dage (søndag og mandag) er der tilbud om skiskole på flere niveauer. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktør på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Der vil desuden være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen. Hvis nogen er interesseret i at snuse til lidt langrendsløb, lægger vi et par timers i introduktion til langrendsløb ind, når det passer. Der kan lejes langrendsski lige ved hotellet.

Om aftenen sidder vi sammen og spiser og taler om dagens sjove oplevelser, og efter maden mødes vi og taler om næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie - men det er hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogen dages skiløb. Fridagen kan f.eks. bruges i hotellets svømmebassin, i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Men hvis kroppen er i topform, og I bare gerne vil løbe mest muligt på ski, så er det bare om at suse ned på pisten.

Wadahl Høgfjellshotell ligger højt placeret i området med fin udsigt fra de fleste opholdsrum og værelser. Der er ski-in og ski-out til/fra hotellet, men vi anbefaler, at begynderne de første dage tager bilen ned til bunden af bakken, hvorfra man tager liften op, så I ikke kaster jer ud i nedkørslerne, før I har været på skiskole og lært at styre skiene. Der er lifte og pister på begge sider af dalen, så der er mulighed for forskellige udfordringer i løbet af ugen. Vær opmærksom på, at stoleliften på modsatte side af dalen ift. hotellet lukker ned ved kraftig vind.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Prisen på turen afhænger af, hvilken værelsestype I vælger at bo på samt tilvalg af liftkort og skileje.

Med instruktør til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve og lære. Nemt og bekvemt og rigtig hyggeligt. 

Turen gennemføres ved mindst 10 deltagere.Særligt vedr. corona-situationen
Hvis de danske myndigheder på afrejsetidspunktet fraråder rejser til Norge, eller hvis det ikke er muligt at rejse ind i Norge uden først at gå i karantæne, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller anden sygdom, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab – sådanne situationer dækkes af de fleste rejse- og afbestillingsforsikinger. Husk derfor at tjekke, at I har de relevante forsikringer inden afrejse og få afklaret, hvilke situationer de dækker.

Læs mere om turen her: https://www.sneogvand.dk/skiferie-voksne-alpin-begynder-uge-9-gala.html

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i valgt værelsestype på Wadahl.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af en lille termoflaske og 2-3-retters middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fem dage med 1-2 guider afhængig af deltagerantal

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Skileje og liftkort (kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for bestilling)

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 27. februar 2021

Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 6. marts 2021

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Gålå

Med egen bil hele vejen: 
Vi anbefaler, at I kommer i bil, da bilen er god at have på destinationen ifm. transport ned til liftene de første par dage, samt til afhentning og aflevering af lejeski. Det er desuden ift. corona-situationen den transportform, som I selv er mest herre over. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med bil og færge:
En hyggelig og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook