Fjeldski ved Skåbu, uge 12

I denne uge bevæger vi os uden for de præparerede løjper og går på opdagelse i det smukke område ved Skåbu, der ligger ved en sidedal til Gudbrandsdalen. Området ligger mellem de tre nationalparker Jotunheimen, Rondane og Langsua og byder på meget smukke naturoplevelser og et varieret terræn.

Pluspris 6.650 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.400 kr.
  • Rejseperiode: 14. – 21. marts 2020 (Uge 12)
  • Overnatning på: Skåbu Fjellhotell
  • Rejsetype: Fjeldskiferie med guidede ture
  • Teknisk arrangør: Sne & Vand
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse (dobbeltseng) med eget bad/toilet 6.650 kr.
  • Pris uden abonnement 7.400 kr.
  • Pluspris for enkeltværelse med eget bad/toilet 7.650 kr.
  • Pris uden abonnement 8.495 kr.
  • Information om skileje, kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Vi bor i meget hyggelige, komfortable og æstetiske omgivelser på det nyistandsatte Skåbu Fjellhotell. Her bliver der kræset om maden, som i vid udstrækning tilberedes fra bunden af lokale råvarer. Rammerne er som skabt til en ferieuge for de naturglade livsnydere.

Du behøver ikke at have løbet på fjeldski før, for at kunne deltage på denne uge. Men du skal have nogen erfaring med langrendsski og kunne bevæge dig rimelig ubesværet rundt på ski og være tryg ved at køre nedad og bremse. Du skal være i almindelig god form og kunne være ude på tur hele dagen. Vi går i roligt tempo, holder gode pauser undervejs og tager os tid til at nyde omgivelserne, udsigten og det gode selskab. Det varierede terræn med skovområder, åbne vidder og såvel relativt flade som mere udfordrende toppe giver os mulighed for at tilrettelægge dagsturene, så de passer til vejret og gruppens dagsform.

Turen inkluderer - ud over ophold i 7 døgn med fuld pension - et 5-dages aktivitetsprogram med guidede ture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse. Men det er hyggeligt, hvis du vil med på tur. Turmulighederne i området er mange, og gruppens dygtige instruktør lægger sig i selen for at imødekomme jeres ønsker - og er altid klar med alternative turforslag, hvis dagens planlagte aktivitet ikke lige matcher dagsformen. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til en dag med benene oppe og en god bog i hånden, eller måske en tur på egen hånd i præparerede spor. Områdets fine løjpenet, der også byder på en lysløjpe, begynder ca. 500 m. fra hotellet. 

Skåbu er i lige så høj grad et lille lokalsamfund, hvor folk bor og lever, som det er en turistdestination. Det giver området en egen charme og stemning, og kombineret med de smukke fjelde, det hyggelige hotel og den gode mad kan vi dårligt forestille os et bedre udgangspunkt for en uge på ski i vårvinteren.

Prisen inkluderer 7 dages ophold med fuld pension (morgenmad, frokostmadpakke og 2-retters middag), aktivitetsprogram med guidede ture i 5 dage samt godt selskab. Drikkevarer og transport til og fra destinationen er ikke inkluderet. Vær opmærksom på, at der ikke er sauna på dette hotel.

Læs mere om turen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 nætter i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse med eget bad/toilet
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og 2-retters middag. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- 5 dages aktivitetsprogram
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset.

Dette er ikke med i prisen: 
- Transport mellem Danmark og destinationen 
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers 
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer
- Evt. skileje

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 14. marts 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 21. marts 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Skåbu 

Med egen bil hele vejen: 
Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Skåbu. Fra Oslo er der ca. 270 km. Ud over udgifter til benzin/diesel samt færge/bro, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge. 

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Skåbu. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra - togturen tager ca. 2½ time. Se tider og bestil togbillet på www.vy.no. Fra Vinstra skal du med bus (rute 409) eller taxa op til Skåbu, og denne tur tager ca. 30 minutter. Sne & Vand hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere vælger denne transportform.

Med bus og tog:
Den billigste, og måske også mest klimavenlige, måde at rejse på, er ved at tage en bus fra København til Oslo og derfra tog til Vinstra St. og bus (rute 409) eller taxa videre op på fjeldet. Se mere på www.flixbus.dk, www.vy.no og www.opplandstrafikk.no. Hvis flere vælger denne rejseform, hjælper Sne & Vand gerne med at koordinere fælles taxatransport fra Vinstra.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook