Nyhed: Langrend for alle, Rondablik, Norge – Uge 7 2022

Turen går til Rondablikk, der ligger på Kvamsfjeldet med en helt fantastisk udsigt mod de høje toppe i Norges ældste nationalpark, Rondane. Alle er velkomne på denne tur; begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende og bedsteforældre.

Pluspris fra 6.200 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 6.900 kr.
 • Rejseperiode: 12. - 18. februar 2022 (Uge 7)
 • Overnatning på: Hotel Rondablikk
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 17 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.200 kr.
  Pris uden abonnement 6.900 kr.
 • Voksen (fra 17 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.000 kr.

  Pris uden abonnement 7.800 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.775 kr.
  Pris uden abonnement 4.200 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 2.875 kr.
  Pris uden abonnement 3.200 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen løber over 6 dage og inkluderer ophold inkl. fuld pension på det smukt beliggende Hotel Rondablikk og et 4-dages aktivitetsprogram. For begynderne vil der de første dage være tilbud om skiskole for hhv. børn og voksne (som undervises hver for sig), mens de mere rutinerede skiløbere tilbydes tekniktræning og evt. tempoløb. Senere på ugen bliver der arrangeret guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad samt andre sjove aktiviteter i sneen.

Det kan f.eks. være vi tager ud og isfisker og laver lidt bålhygge i sneen eller bygger sneborge med børnene. Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen - og de helt små kan evt. være med de voksne på tur i en pulk.

Aktivitetsprogrammet er fleksibelt og tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker samt vind og vejr. Og det er naturligvis helt op til jer selv, hvor mange af aktiviteterne, I deltager i, og hvor sociale I har lyst til at være.

Aktivitetsprogrammet løber over 4 dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen, hvor I enten kan hvile benene og læse en god bog eller udforske området på egen hånd.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere. Det er nemt og bekvemt og sjovt for både store og små.

Hotellet - værelser og forplejning
Området byder på en meget fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Så uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er der basis for at I får en masse gode og smukke naturoplevelser. 

Hotellet og værelserne er pæne og indbydende. Det er ikke luksus, men det er pænt, rent og i orden, og alle værelserne har eget bad/toilet. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane samt et legerum til mindre børn. Desuden er der sauna, så musklerne kan blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er god og mættende og hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl og vin. 

Ganske tæt ved hotellet ligger en lille nærbutik kombineret med en meget hyggelig café.

Særligt vedr. corona-situationen
Hvis der op til afrejse er generelle coronarestriktioner, der gør at det ikke er muligt at rejse til Norge uden at gå i karantæne ved indrejse og/eller hjemrejse, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller andre private forhold, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab for evt. refusion af det indbetalte beløb. Husk derfor at tjekke, at du har de relevante rejse- og afbestillingsforsikringer inden afrejse.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:

- 6 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fire dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 12. februar 2022

Afrejse: Senest kl. 10 fredag 18. februar 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Rondablikk

Med egen bil hele vejen:

Den fleksible og budgetvenlige transportform. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Rondablikk. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Medbring for en sikkerheds skyld snekæder til de sidste km op ad fjeldet fra Kvam. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Hvis nogen gerne vil køre selv, men ikke har lyst til at køre de sidste kilometer op ad fjeldet, er det muligt at parkere i Kvam og tage taxa derfra til Rondablikk (taxaturen tager ca. 20 minutter).

Med bil og færge:

En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Rondablikk. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid, og vær opmærksom på, at der i lavsæsonen kan være dage, hvor der ikke er afgange. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:

Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra St. Togturen tager ca. 3 timer og billetter bestilles på www.vy.no – billetter frigives 3 måneder frem i tid. Derfra skal man med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 20 minutter, og vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook