Langrend for familier - Uge 7 - Rondablikk, Kvamsfjellet

Som noget nyt udbyder Sne & Vand i 2019 en langrendsuge for familier på Hotel Rondablikk på Kvamsfjellet.

Pluspris 6.480 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.200 kr.
 • Rejseperiode: 9.-16. februar 2019 (uge 7)
 • Hotel Rondablikk, Kvamsfjeldet
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 6.480 kr.
 • Pris uden abonnement 7.200 kr.
 • Pluspris, børn 3-11 år 3.250 kr.
 • Pris uden abonnement, børn 3-11 år 3.600 kr.
 • Børn 0-2 år: Gratis - Billetbestilling nødvendig.
  (Der er mulighed for leje af pulk til de små).  
 • Mulighed for enkeltværelse til bedsteforældre - kontakt da Sne & Vand  
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet

Beskrivelse

Området ved Kvamsfjellet byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigter mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Så uanset om I som familie er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturopleveler, fysisk udfoldelse og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men aktiviteterne på denne tur vil primært være målrettet børn fra 6 år og op samt voksne.

Deltagerne på denne tur har flere instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med undervisning, guidede ture og andre sjove og hyggelige aktiviteter i sneen. Til jer, der er helt nye på ski, vil der de første par dage være tilbud om begynderundervisning til hhv. børn og voksne, mens der for de mere erfarne vil være tilbud om tekniktræning, guidede ture af forskellige længde og leg og sjove aktiviteter i sneen i løbet af ugen.

Vi bor på Hotel Rondablikk, der ligger højt placeret med fin udsigt fra de fleste opholdsrum og værelser. Hotellet er moderniseret med fine nyistandsatte værelser og luftige opholdsarelaer med højt til loftet. Løjpen starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Hotellet byder desuden på indendørs svømmebassin, sauna, aktivitetsrum og træningsrum. Brug af svømmebassinet er gratis for hotellets gæster.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag efterfulgt af aftenkaffe og -te. Hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl fra lokale bryggerier og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:

 • 7 overnatninger i familierum eller delte dobbeltrum
 • Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
 • Aktivitetsprogram i fem dage
 • Brug af hotellets svømmebassin

Dette er ikke med i prisen:

 • Transport mellem Danmark og destinationen.
 • Drikkevarer ifm. måltider og ellers
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.


Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 9/2 2019
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 16/2 2019

Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Rondablikk, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Rondablikk / Kvamsfjellet
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Kvamsfjellet. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Kvamsfjellet. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook