Langrend for familier på Fjellskolen i Høvringen, uge 7 og 8 2022

På disse langrendsture for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Pluspris 5.500 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

6.150 kr.
 • Rejseperiode: 12.–19. februar (Uge 7) eller
 • 19.-25. februar (Uge 8) NB! Rejsen i uge 8 er ændret, så kontakt Sne & Vand på tlf. 20 33 00 33 for yderligere. 
 • Overnatning på: Fjellskolen i Høvringen
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt familieværelse med bad/toilet på gangen
 • Voksne (fra 18 år)
  Pluspris 5.500 kr.
  Pris uden abonnement 6.150 kr.
 • Børn 13-17 år
  Pluspris 3.950 kr.

  Pris uden abonnement 4.400 kr.
 • Børn 7-12 år
  Pluspris 3.225 kr.
  Pris uden abonnement 3.600 kr.
 • Børn 4-6 år
  Pluspris kr. 2.425 kr.
  Pris uden abonnement 2.700 kr.
 • Børn 0-3 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med bl.a. skiskole for hhv. begyndere og øvede langrendsløbere samt guidede ture af forskellig længde. Der kan desuden arrangeres andre sjove aktiviteter i sneen, f.eks.snehulegravning, topture og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur, hvor en instruktør løber med børnene ud til en vaffelhytte, at være et stort hit. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske, mens andre er norske. Fælles for dem er, at de er optaget af at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Gruppen indkvarteres i to storhytter, som vi har helt for os selv. Her er gode store opholdsarealer og godt med plads til, at børnene kan boltre sig. Hver familie får et værelse med 4-5 senge med bad/toilet på gangen, og hvis bedsteforældrene vil med, er der i begrænset omfang mulighed for at booke enkelt- eller dobbeltværelser med eget bad/toilet til dem (værelser til bedsteforældre bookes ved at kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033). I hytterne er der ikke langt fra soveværelserne til opholdsrummene, så de voksne kan hygge i pejsestuen om aftenen, når børnene er gået omkuld efter en lang og sjov dag i sneen.

Ferieugen med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen. Derfor sørger vi for alt det praktiske med madlavning og opvask. Hver dag serveres morgenmad og aftensmad samt aftenkaffe og kage. Om morgenen smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med te, kaffe eller varm saft. Og når I kommer trætte og sultne hjem fra en dejlig dag i sneen, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer. Forplejningen er enkel men fin, og det er tilladt at medbringe egne drikkevarer (øl/vin) til maden. 

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

Læs mere om turen her.

Særligt vedr. corona-situationen
Hvis der op til afrejse er generelle coronarestriktioner, der gør at det ikke er muligt at rejse til Norge uden at gå i karantæne ved indrejse og/eller hjemrejse, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller andre private forhold, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab for evt. refusion af det indbetalte beløb. Husk derfor at tjekke, at du har de relevante rejse- og afbestillingsforsikringer inden afrejse.

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i delt familieværelse med køjesenge og bad/toilet på gangen

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker, let eftermiddagsmad samt middag og aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

- Bemærk prisen er inkl. leje af linnedpakke med sengetøj og håndklæder, værdi 200 kr. pr. pers.

Dette er ikke med i prisen: 

- Transport mellem Danmark og destinationen. 

- Drikkevarer bortset fra nævnte. Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer, også til maden.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info om leje af ski.

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. lørdag 12. februar (uge 7) og lørdag 19. februar (uge 8) 2022

Afrejse: Senest kl. 10 hhv. lørdag 19. februar (uge 7) og lørdag 26. februar (uge 8) 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen: 

Den fleksible og billige løsning. Det tager ca. 10-11 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge.

Med bil og færge:

En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:

Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta St. Derfra skal I med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 25 minutter, og Sne & Vand hjælper gerne med at koordinere fælles taxa, hvis flere vælger denne transportform.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook