Udsolgt Langrend for familier, uge 7 i Gålå, Norge

På denne langrendsferie for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Pluspris 7.155 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.950 kr.
 • Rejseperiode: 8. – 15. februar 2020 (Uge 7)
 • Overnatning på: Wadahl Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Langrendsferie med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt panoramaværelse (familieværelse) med eget bad/toilet
 • Voksen
  Pluspris 7.155 kr.
  Pris uden abonnement 7.950 kr.
 • Børn 4-14 år
  Pluspris 3.595 kr.
  Pris uden abonnement 3.995 kr.
 • Børn 0-3 år i egen seng
  Pluspris 1.260 kr
  Pris uden abonnement 1.400 kr.
 • Børn 0-3 år i forældrenes seng
  Gratis – billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
 • Mulighed for enkeltværelse – kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med bl.a. skiskole for hhv. begyndere og øvede langrendsløbere samt guidede ture af forskellig længde. Der kan desuden arrangeres andre sjove aktiviteter i sneen, f.eks kælkebaner, diverse skilege og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur at være et stort hit blandt børnene. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske, mens andre er norske. Fælles for dem er, at de er optaget af at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der er indlagt en programfri dag, hvor der er mulighed for at hvile benene, læse en god bog eller måske prøve områdets alpinbakker.

Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne og lyse - alle med eget bad. Opholdsarealerne er hyggelige og byder på panoramaudsigt mod Jotunheimen og det nære fjeldområde. Hotellet har et indendørs svømmebassin og omklædningsfaciliteter med sauna. Desuden byder hotellet på et legerum for de mindste børn samt et mindre træningsrum. 

I bor som udgangspunkt sammen på et panoramaværelse, hvor der er en dobbeltseng og op til tre ekstra opredninger. Hvis I ønsker at bestille et enkeltværelse til en bedsteforælder, kan I kontakte Sne & Vand og høre nærmere om mulighederne.

Alle måltider er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke. Og om aftenen serveres der en 2-3-retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

Læs mere om turen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i panoramaværelse (familieværelse) med eget bad/toilet. Ønskes enkeltværelse til en bedsteforælder kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af en lille termoflaske og 2-3-retters middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
- OBS. Plus-kunder indkvarteres automatisk i panoramaværelser, værdi 750 kr. pr. voksen og 395 pr. barn.

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Evt. skileje - Kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 8. februar 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 15. februar 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Gålå

Med fly og tog:
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time (bestil billet hjemmefra på www.vy.no i god tid), og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform. 

Med egen bil hele vejen: 
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle.

Med bil og færge:
En hyggelig og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook