Langrend for familier uge 7

Langrend på den sjove, lærerige og nemme måde - med legekammerater til børnene, instruktion, guidede ture, godt selskab til de voksne og mad, der bliver serveret. Det er ferie for hele familien.

Pluspris 6.925 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.700 kr.
 • Rejseperiode: 11.-18. februar (uge 7) 2023
 • Overnatning på: Gålå Hotel
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 15 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.925 kr.
  Pris uden abonnement 7.700 kr.
 • Voksen (fra 15 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 8.275 kr.

  Pris uden abonnement 9.200 kr.
 • Børn 4-14 år
  Pluspris 3.775 kr.
  Pris uden abonnement 4.200 kr.
 • Børn 0-3 år
  Pluspris 450 kr.
  Pris uden abonnement 500 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Området ved Gålå byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigter mod de smukke høje toppe i de omkringliggende nationalparker og et let tilgængeligt, stort og meget velkørt løjpenet. Så uanset om I er nye på ski eller mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturopleveler, fysisk udfoldelse og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men aktiviteterne vil primært være målrettet børn fra 6 år og op samt voksne.

Deltagerne på på denne tur har flere instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med undervisning, guidede ture og andre sjove og hyggelige aktiviteter i sneen. Til jer, der er helt nye på ski, vil der de første par dage være tilbud om begynderundervisning til hhv. børn og voksne, mens der for de mere erfarne vil være tilbud om tekniktræning. Der arrangeres desuden guidede ture af forskellige længde og leg og sjove aktiviteter i sneen i løbet af ugen. Alle aktiviteter er tilbud, og I bestemmer selv, hvor mange I har lyst til at deltage i. Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der bliver indlagt en programfri dag i løbet af ugen, hvor I selv kan løbe på tur eller måske bare sidde med benene oppe og en god bog i hånden.

Vi bor på Gålå Hotell, der ligger højt placeret med fin udsigt fra de fleste opholdsrum og værelser. Løjperne starter lige uden for døren, og som en ekstra bonus er der en lysløjpe 5 minutters gang fra hotellet. Der er desuden et mindre alpinanlæg i området, så hvis nogen i familien vil kombinere ferien med et par dages alpinskiløb, er det også en mulighed.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. 

Hvis I har spørgsmål til turen, er I meget velkomne til at ringe på tlf. 2033 0033.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. I bedes kontakte Sne & Vand inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn. 

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer
indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 d. 11/2 2023
Afrejse: Senest kl. 10 d. 18/2 2023

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå 
Med fly og tog
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time, og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform. 

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle). 

Med bil og færge:
En nem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook