Langrend for familier, uge 8, Høvringen

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste børneaktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Pluspris 7.150 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.950 kr.
 • Rejseperiode: 18.- 25. februar 2023 (Uge 8)
 • Overnatning på: Høvringen Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 17 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.150 kr.
  Pris uden abonnement 7.950 kr.
 • Voksen (fra 17 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 8.225 kr.

  Pris uden abonnement 9.150 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 4.400 kr.
  Pris uden abonnement 4.895 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 3.145 kr.
  Pris uden abonnement 3.495 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med bl.a. skiskole for hhv. børn og voksne, begyndere og øvede langrendsløbere, samt guidede ture af forskellig længde. Der kan desuden arrangeres andre sjove aktiviteter i sneen, fx snehulegravning, topture og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur, hvor en instruktør løber med børnene ud til en vaffelhytte, at være et stort hit. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske og andre er norske. Fælles for dem er, at de gør deres yderste for at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen med langrendsløjper lige uden for døren. Det er et hyggeligt hotel med en varm og hjemlig stemning og flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Når man bevæger sig rundt på hotellet, er det som en tur gennem forskellige tidslommer, der hver især inviterer til hygge og afslapning. Det kan være med en god bog foran en af pejsene eller en rar samtale i de bløde stole over eftermiddagssuppen. De mange forskellige opholdsafdelinger og pejsestuer gør, at der er god plads til både børn og voksne. Hotellet har desuden et aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle blandt andet kan spille bordtennis, samt sauna og en hyggelig udeplads med bænke og skind, hvor man kan nyde udsigten og hvile de trætte ben efter dagens udfoldelser i sneen.

Familier på op til 3 personer bor på samme værelse med en opredning, mens personer på 4-6 personer indkvarteres på to værelser ved siden af hinanden. Værelserne er af typen 1960´er værelser med 1-2 enkeltsenge og eget bad og toilet. Det er meget hyggelige og charmerende værelser, der for de flestes vedkommende står med det originale interiør. Alle disse værelser er lyse og venlige med fin udsigt over fjeldet mod syd. 

Med i prisen er ophold i 7 døgn, alle måltider (ekskl. drikkevarer) og et 5-dages aktivitetsprogram. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens ture og leg i sneen. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert*. 

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Det er ferie på den sjove, nemme og bekvemme måde for både store og små.

*Kontakt Sne & Vand inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer
indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 d. 18/2 2023
Afrejse: Senest kl. 10 d. 25/2 2023

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Høvringen
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. 

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta og derfra en taxa videre op på fjeldet. Togbilletter købes på www.vy.no, og de frigives 3 måneder frem I tid. Det plejer at være nemmest at vælge fly, der korresponderer med toget kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn mod Otta og på hjemvejen med toget, der afgår kl. 11.30 fra Otta med ankomst til Oslo Lufthavn kl. 14.30. Vi anbefaler, at man booker fly, der gerne giver minimum 2 timers tid mellem fly og tog, så der er plads til lidt forsinkelse og bagagehåndtering. Taxaturen mellem Otta og Høvringen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at arrangere fælles taxa, hvis flere deltagere vælger denne rejseform. 

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord på færgen og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook