Langrend for familier, uge 9 på Høvringen Høgfjellshotell i Norge

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Pluspris 6.300 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.000 kr.
 • Rejseperiode: 22. – 29. februar 2020 (Uge 9)
 • Overnatning på: Høvringen Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Langrendsferie med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og eget bad/toilet (1960´er værelse)
 • Voksen
  Pluspris 6.300 kr.
  Pris uden abonnement 7.000 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.285 kr.
  Pris uden abonnement 3.650 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 2.565 kr.
  Pris uden abonnement 2.850 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
 • Mulighed for enkeltværelse – kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med bl.a. skiskole for hhv. børn og voksne, begyndere og øvede langrendsløbere samt guidede ture af forskellig længde. Der kan desuden arrangeres andre sjove aktiviteter i sneen, f.eks snehulegravning, topture og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur, hvor en instruktør løber med børnene ud til en vaffelhytte, at være et stort hit. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske og andre er norske. Fælles for dem er, at de gør deres yderste for at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen med langrendsløjper lige uden for døren. Det er et hyggeligt hotel med en varm og hjemlig stemning og flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Når man bevæger sig rundt på hotellet, er det som en tur gennem forskellige tidslommer, der hver især inviterer til hygge og afslapning. Det kan være med en god bog foran en af pejsene eller en rar samtale i de bløde stole over eftermiddagssuppen. De mange forskellige opholdsafdelinger og pejsestuer gør, at der er god plads til både børn og voksne. Hotellet har desuden et aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle kan folde sig ud samt sauna og en hyggelig udeplads med bænke og skind, hvor man kan nyde udsigten og hvile de trætte ben efter dagens udfoldelser i sneen.

Med i prisen er ophold i 7 døgn, alle måltider (ekskl. drikkevarer) og et 5-dages aktivitetsprogram. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens ture og leg i sneen. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et varieret udvalg af øl og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Det er ferie på den sjove, nemme og bekvemme måde for både store og små.

Læs mere om turen her 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet (1960´er værelse med to enkeltsenge). Familier på mere end tre personer indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og 2-retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset – værdi 500 kr. pr voksen

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Mulighed for skileje kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 22. februar 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 29. februar 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Høvringen

Med fly og transferbus:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage Sne & Vands transferbus fra lufthavnen direkte til Høvringen. Kontakt Sne & Vand for yderligere info.


Med egen bil hele vejen
Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og ca. 200 kr. i vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook