Langrend for voksne - Uge 8 - Rondablikk, Kvamsfjellet

Kom med på en aktiv langrendsferie for voksne - såvel begyndere som erfarne langrendsløbere - i et meget smukt og let tilgængeligt terræn ved Kvamsfjeldet.

Pluspris 6.480 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.200 kr.
 • Rejseperiode: 16.-23. februar 2019 (uge 8)
 • Hotel Rondablikk, Kvamsfjeldet
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 6.480 kr.
 • Pris uden abonnement 7.200 kr.
 • Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
 • Mulighed for enkeltværelse - kontakt da Sne & Vand
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet

Beskrivelse

Her er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede. Turen inkluderer et aktivitetsprogram med tilbud om både begynderundervisning og tekniktræning for de mere erfarne samt guidede ture af forskellig længde ud i det fine fjeldområde.

Turen går til Hotel Rondablikk ved Kvamsfjeldet, hvorfra vi har den smukkeste udsigt mod de høje toppe i nationalparken Rondane. Områdets store løjpenet med relativt flade løjper er ideelt for såvel begyndere, som mere erfarne skiløbere, der gerne vil løbe længere ture uden at tage alt for mange højdemeter. Denne kombination af et relativt fladt terræn og panoramaudsigter er helt særlig for området.

Hotel Rondablikk er lyst og rummeligt med moderniserede værelser og opholdsarealer, og byder blandt andet på opholdsstue med panoramaudsigt, spaafdeling med svømmebassin og sauna samt et lille træningsrum.

Prisen inkluderer ophold i 7 døgn med fuld pension, 5 dages aktivitetsprogram inkl. instruktion, samt fællesskab og hygge. Drikkevarer og transport til og fra destinationen er ikke inkluderet. 

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:

 • 7 nætter i delt dobbeltværelse
 • Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke med påfyldning af termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
 • 5 dages aktivitetsprogram
 • Brug af hotellets svømmebassin


Dette er ikke med i prisen:

 • Transport mellem Danmark og destinationen.
 • Drikkevarer ifm. måltider og ellers
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.


16.-23. februar 2019 (Uge 8)

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 16/2 2019
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 23/2 2019 

Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Rondablikk, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Rondablikk / Kvamsfjellet
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Kvamsfjellet. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Kvamsfjellet. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook