Udsolgt Langrend for voksne - Uge 9, Gålå

Både begyndere og mere erfarne langrendsløbere er velkomne på denne tur, der går til et af Norges største og mest velkørte løjpenet ved Gålå. I løbet af ugen er der både tilbud om begynderundervisning, tekniktræning for mere erfarne skiløbere, samt guidede ture af forskellig længde ud i det fine løjpeområde.

Pluspris 6.925 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.700 kr.
 • Rejseperiode: 25. februar-4. marts (Uge 9)
 • Overnatning på: Gålå Hotell, Norge
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse m. eget bad/toilet
  Pluspris 6.925 kr.
  Pris uden abonnement 7.700 kr.
 • Pris pr. person i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris: 8.275 kr.

  Pris uden abonnement 9.200 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen går til Gålå, der ligger smukt med udsigt til nationalparkerne Jotunheimen og Rondane. Området udmærker sig ved et virkelig stort, let tilgængeligt og meget velkørt løjpenet, der er forbundet med løjperne ved Skeikampen og Fefor, så her er der ingen risiko for at løbe tør for nye løjpeudfordringer. Løjperne begynder lige ved hotellet, og som en ekstra bonus ligger Gålå Skistadion kun 5 minutter fra hotellet. Her er der en 5 km. lysløjpe, der både præpareres til klassisk langrend og til skøjt. Så hvis der fortsat er energi i benene efter dagens ture, kan man lige slutte af med en sprint rundt på stadion.

Gålå ligger på et plateau, hvorfor der er mange relativt flade løjper - så flade som de nu kan være på fjeldet :-) Det sikrer gode forhold både for dem, der er nye på ski, og for dem, der gerne vil løbe længere ture. Mange løjper ligger, så man løber med meget smukke udsigter over de omkringliggende fjelde, mens der også er hyggelige skovløjper at putte sig i på blæsende dage. Desuden er der gode udflugtsmål inden for en fornuftig rækkevidde. Fx kan man på dagsture á 20-25 kilometers længde nå både frem og tilbage til Fagerhøi og Fefor fjeldstuer. Det giver mulighed for hyggelige og behagelige pauser, hvor man kan lægge jakken og sidde i en god stol, mens man nyder en vaffel og en kop varm kakao, inden turen igen går hjemad.

De første dage tilbyder guiden begynderundervisning om formiddagen og tekniktræning for de mere rutinerede om eftermiddagen. Senere på ugen tilbydes der guidede ture af forskellig længde ud i terrænet. Gruppen sidder sammen og spiser, og efter middagen samles gruppen over en kop kaffe eller te mens guiden fortæller om næste dags planlagte aktivitet. Hvis tilbuddet ikke passer til humøret eller dagsformen, er man velkommen til at løbe ture på egen hånd eller sammen med nogle af de andre deltagere. Vi tilrettelægger vores ture, så fællesskabet er en mulighed man kan vælge til i det omfang, man har lyst til. Det er hyggeligt, hvis I vil med på turene, og det er helt i orden, hvis I hellere vil løbe en tur på egen hånd eller tage en slapperdag med benene oppe og en god bog i hånden. Der tilbydes aktiviteter 5 dage i løbet af ugen, mens der er indlagt en programfri dag i midten af ugen. 

Forplejning og indkvartering
Vi bor på Gålå Hotell, der ligger fint placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne, hyggelige og lyse - alle med eget bad. Ud over den lyse og venlige spisesal er der en stor opholdsafdeling nedenunder samt en lille tv-krog ved receptionen. I kælderen er der hhv. dame- og herresauna.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

Alt i alt
Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere.

Hvis I har spørgsmål til turen, er I meget velkomne til at ringe på tlf. 2033 0033.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Læs mere om turen her.

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. 
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med instruktion og guidede ture


Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.


Ankomst: Fra kl. 15 på ankomstdagen

Afrejse: Senest kl. 10 på afrejsedagen


Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne & Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå
Med fly og tog
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time, og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform. 

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle). 

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook