Langrend for voksne (begyndere og øvede), Uge 6 2023, Høvringen

På disse aktive langrendsferier for voksne - såvel begyndere som erfarne langrendsløbere - er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede.

Pluspris fra 6.700 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 7.450 kr.
 • Rejseperioder:
 • 4.-11. februar (Uge 6)
 • Overnatning på: Høvringen Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og eget bad/toilet (1960´er værelse)
 • Pluspris 6.700 kr.
  Pris uden abonnement 7.450 kr.
 • Pris pr. person i enkeltværelse med eget bad/toilet (1960´er værelse)
  Pluspris: 7.775 kr.

  Pris uden abonnement 8.650 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med tilbud om både begynderundervisning og tekniktræning for de mere erfarne samt guidede ture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde.

Turen går til Høvringen, der ligger ved nationalparken Rondane. Området udmærker sig ved et varieret terræn med langstrakte vidder, majestætiske fjeldmassiver og et hyggeligt skovområde. Løjpenettet er stort og varieret, og vi bor midt i det med løjper lige ude for døren. Fraværet af alpine skianlæg i området tiltrækker hvert år mange vintergæster med hang til ro, nærvær, langrend, turskiløb og spektakulære naturoplevelser. Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen. Hotellet er hyggeligt med en varm og hjemlig stemning og rummer flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Hotellet byder på et væld af forskellige opholdsafdelinger, sauna samt en dejlig udeplads i eftermiddagssolen. 

Der er flere guider/instruktører til rådighed for gruppen i disse uger. Det betyder, at der hver dag vil være forskellige tilbud at vælge imellem. De første dage er der tilbud om instruktion og tekniktræning for såvel begyndere som mere erfarne skiløbere, der gerne vil have finpudset teknikken. Senere på ugen er der tilbud om guidede ture af forskellig længde ud i de smukke landskaber. Området byder på meget varierede turmuligheder, og vores dygtige instruktører lægger sig i selen for at imødekomme jeres ønsker - og er altid klar med alternative turforslag, hvis dagens planlagte aktiviteter ikke lige matcher dagsformen.

Hver eftermiddag lægger guiderne planen for næste dag med udgangspunkt i vind og vejr og gruppens ønsker og behov. Programmet præsenteres efter middagen og herefter kan man i forbindelse med gruppens aftensamling melde sig på den eller de aktiviteter, som man har lyst til og synes er passende for den kommende dag. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse - men det er hyggeligt, hvis du gerne vil være med. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd eller en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

Med i prisen er ophold i 7 døgn, alle måltider (ekskl. drikkevarer) og et 5-dages aktivitetsprogram. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens aktiviteter. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et varieret udvalg af øl og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve og lære.

Turen gennemføres ved mindst 10 deltagere.

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltsenge) med eget bad/toilet (1960´er værelse).
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- 5 dages aktivitetsprogram

- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset – værdi 500 kr. pr voksen

Dette er ikke med i prisen: 

- Transport mellem Danmark og destinationen. 
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers 
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Mulighed for skileje kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 på ankomstdagen

Afrejse: Senest kl. 10 på afrejsedagen

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Høvringen:

Med egen bil hele vejen: 
Vi anbefaler at tage turen til Norge i egen bil. Det er ift. corona-situationen den transportform, som man selv er mest herre over. Det tager ca. 10-11 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Medbring for en sikkerheds skyld snekæder til de sidste km op ad fjeldet. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Hvis nogen gerne vil køre selv, men ikke har lyst til at køre de sidste kilometer op ad fjeldet, er det muligt at parkere i Otta og tage taxa derfra til Høvringen (taxaturen tager ca. 25 minutter).

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:
Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta St. Togturen tager ca. 3 timer og billetter bestilles på www.vy.no. Derfra skal man med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook