Udsolgt Langrend for voksne, begyndere og øvede, uge 6 el. uge 11, Høvringen

På disse aktive langrendsferier for voksne - såvel begyndere som erfarne langrendsløbere - er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede.

Pluspris 5.760 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

6.400 kr.
  • Rejseperiode: 1. – 8. februar (Uge 6) eller 7. – 14. marts 2020 (Uge 11)
  • Overnatning på: Høvringen Høgfjellshotell
  • Rejsetype: Langrendsferie med undervisning og aktivitetsprogram
  • Teknisk arrangør: Sne & Vand
  • Pris pr. person i delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og eget bad/toilet (1960´er værelse)
  • Pluspris 5.760 kr.
    Pris uden abonnement 6.400 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
  • For enkeltværelse, kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med tilbud om både begynderundervisning og tekniktræning for de mere erfarne samt guidede ture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde.

Turen går til Høvringen, der ligger ved nationalparken Rondane. Området udmærker sig ved et varieret terræn med langstrakte vidder, majestætiske fjeldmassiver og et hyggeligt skovområde. Løjpenettet er stort og varieret, og vi bor midt i det med løjper lige ude for døren. Fraværet af alpine skianlæg i området tiltrækker hvert år mange vintergæster med hang til ro, nærvær, langrend, turskiløb og spektakulære naturoplevelser. Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen. Hotellet er hyggeligt med en varm og hjemlig stemning og rummer flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Hotellet byder på et væld af forskellige opholdsafdelinger, sauna samt en dejlig udeplads i eftermiddagssolen. 

Der er flere guider/instruktører til rådighed for gruppen i denne uge. Det betyder, at der hver dag vil være forskellige tilbud at vælge imellem. De første dage er der tilbud om instruktion og tekniktræning for såvel begyndere som mere erfarne skiløbere, der gerne vil have finpudset teknikken. Senere på ugen er der tilbud om guidede ture af forskellig længde ud i de smukke landskaber. Området byder på meget varierede turmuligheder, og vores dygtige instruktører lægger sig i selen for at imødekomme jeres ønsker - og er altid klar med alternative turforslag, hvis dagens planlagte aktiviteter ikke lige matcher dagsformen.

Hver eftermiddag lægger guiderne planen for næste dag med udgangspunkt i vind og vejr og gruppens ønsker og behov. Programmet præsenteres efter middagen og herefter kan man i forbindelse med gruppens aftensamling melde sig på den eller de aktiviteter, som man har lyst til og synes er passende for den kommende dag. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse - men det er hyggeligt, hvis du gerne vil være med. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd eller en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

Med i prisen er ophold i 7 døgn, alle måltider (ekskl. drikkevarer) og et 5-dages aktivitetsprogram. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens aktiviteter. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et varieret udvalg af øl og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve og lære.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltsenge) med eget bad/toilet (1960´er værelse).
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- 5 dages aktivitetsprogram
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset – værdi 500 kr. pr voksen

Dette er ikke med i prisen: 
- Transport mellem Danmark og destinationen. 
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers 
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Mulighed for skileje kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. lørdag 1/2 og lørdag 7/3 2020
Afrejse: Senest kl. 10 hhv. lørdag 8/2 lørdag 14/3 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Høvringen. 
Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Otta - togturen tager ca. 3 timer. Bestil billet hjemmefra på www.vy.no. Herfra skal man med taxa op på fjeldet - denne tur tager ca. 25 minutter. Hvis flere deltagere vælger denne rejseform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxatransport.

Med egen bil hele vejen: 
Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med bus og tog:
Den billigste, og måske også mest klimavenlige, måde at rejse på, er ved at tage en bus fra København til Oslo og derfra tog til Otta St. og taxa videre op på fjeldet. Se mere på www.flixbus.dk og www.vy.no. Hvis flere vælger denne rejseform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxatransport.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook