Langrend for voksne, begynder/let-øvet, uge 5, Gålå

Er du helt ny på langrendsski? Eller har du brug for at få genopfrisket de grundlæggende teknikker som f.eks at bremse? Så er dette turen for dig.

Pluspris 6.480 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.200 kr.
  • Rejseperiode: 25. januar - 1. februar 2020 (Uge 5)
  • Overnatning på: Wadahl Høgfjellshotell
  • Rejsetype: Langrendsferie med undervisning og aktivitetsprogram
  • Teknisk arrangør: Sne & Vand
  • Priser pr. person i delt standard dobbeltværelse m. eget bad/toilet
  • Pluspris 6.480 kr.
    Pris uden abonnement 7.200 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
  • For enkeltværelse eller panoramarum – kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Deltagerne på denne tur har en guide/instruktør tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med undervisning, guidede ture og andre hyggelige aktiviteter i sneen. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, hvilket også giver plads til en programfri dag, hvor I kan hvile benene, læse en god bog eller måske opleve lidt af området på egen hånd.

Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret med fin udsigt fra de fleste værelser og opholdsrum, herunder den hyggelige pejsestue med bibliotekshjørne. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god øvebakke. Hotellet byder desuden på indendørs svømmebassin, sauna og træningsrum. Området ved Gålå byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigter og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Så uanset om du er helt ny på ski eller har en smule erfaring, er vi sikre på, at denne uge vil give dig en masse gode og smukke naturoplevelser, fysisk udfoldelse og fællesskab med andre aktive mennesker.

I Sne & Vand lægges der vægt på at gøre alle fortrolige med langrendsski gennem leg og instruktion og på at færdes sikkert på fjeldet om vinteren. Vi begynder derfor ugen med undervisning i de grundlæggende teknikker, så I får øvet jer på at gå ligeud, køre nedad og bremse samt gå op af bakke, inden der senere på ugen er tilbud om både korte og lidt længere guidede ture.

Hver eftermiddag lægger instruktøren planen for næste dag med udgangspunkt i vind og vejr og gruppens ønsker og behov. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse - men det er hyggeligt, hvis I vil være med.

Når dagsprogrammerne lægges, strækker vi os langt for at sikre, at deltagernes forskellige behov og ønsker i videst muligt omfang imødekommes. Men det er samtidig vigtigt for os at understrege, at gruppen som helhed er i fokus. Så hvis en nybegynder f.eks er særligt udfordret på balancen og har brug for meget lang tid til at øve sig, vil en del af træningen skulle foregå på egen hånd - naturligvis med udgangspunkt i råd og sparring fra instruktøren.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3-retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.

Med instruktør til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde ferien, opleve og lære.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i delt ’Standardrum’
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Mulighed for skileje kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 25/1 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 1/2 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå

Med fly og tog:
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time (bestil billet hjemmefra på www.vy.no i god tid), og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En hyggelig og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook