Langrend for voksne, letøvet/øvet, uge 7 el. 8, Skåbu

På denne uge for letøvede og øvede langrendsløbere* bevæger vi os rundt i det smukke område ved Skåbu mellem de tre nationalparker Jotunheimen, Rondane og Langsua.

Pluspris 6.650 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.400 kr.
  • Rejseperiode: 8. – 15. februar (Uge 7) eller 15. – 22. februar 2020 (Uge 8)
  • Overnatning på: Skåbu Fjellhotell
  • Rejsetype: Langrendsferie med instruktion og aktivitetsprogram
  • Teknisk arrangør: Sne & Vand
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse (dobbeltseng) med eget bad/toilet 6.650 kr.
  • Pris uden abonnement 7.400 kr.
  • Pluspris for enkeltværelse med eget bad/toilet 7.650 kr.
  • Pris uden abonnement 8.495 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Vi bor i meget hyggelige, komfortable og æstetiske omgivelser på det nyistandsatte Skåbu Fjellhotell. Her bliver der kræset om maden, som i vid udstrækning tilberedes fra bunden af lokale råvarer. Rammerne er som skabt til en ferieuge for de langrendsglade livsnydere.

Turen inkluderer - ud over ophold med fuld pension - et aktivitetsprogram med guidede ture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde samt tilbud om træningssessioner, hvor teknikken kan blive pudset lidt af.  Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd eller en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

Det ligger ikke på forhånd fast, hvilke dage vi løber hvilke ture. Det er vores erfaring, at vi får den bedste tur, når guiden kan tage vejret og gruppens dagsform med i betragtning, når næste dags tur planlægges. Hver aften spiser vi sammen og efter maden taler vi over en kop kaffe eller te om, hvor næste dags planlagte tur går hen. Her er det også muligt at få guidens idéer til andre ture, hvis den planlagte fællestur ikke lige passer til humøret eller benene. 

Skåbu er et lille hyggeligt lokalsamfund beliggende højt oppe ved en sidedal til Gudbrandsdalen. Skåbu er i lige så høj grad et lille lokalsamfund, hvor folk bor og lever, som det er en turistdestination, hvilket giver området en egen charme og stemning. Løjpenettet er ikke blandt de største i Norge, men det er meget varieret og byder både på hyggelige skovområder, åbne vidder og højfjeld, smukke søer og tilgængelige toppe, hvorfra vi kan nyde de smukkeste udsigter. Byen har egen lysløjpe, der begynder ca. 500 meter fra hotellet, og her begynder også den del af løjpenettet, som køres med dobbeltsporet præpareringsmaskine - hvilket er langt størstedelen. Et par hundrede meter fra hotellet i modsat retning køres der enkeltsporede forbindelsesløjper med snescooter op til de større spor.

Prisen inkluderer 7 dages ophold med fuld pension (morgenmad, frokostmadpakke og 2-retters middag), aktivitetsprogram med undervisning og guidede ture i 5 dage samt godt selskab. Drikkevarer og transport til og fra destinationen er ikke inkluderet.

*Du er letøvet/øvet, når du er tryg ved at køre nedad og bremse på langrendsski og kan løbe dagsture på 15-20 km i roligt tempo med pauser undervejs.

Bemærk at der ikke er sauna på dette hotel.

Læs mere om turen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 nætter i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse med eget bad/toilet- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og 2-retters middag. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- 5 dages aktivitetsprogram
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset

Dette er ikke med i prisen: 
- Transport mellem Danmark og destinationen 
- Drikkevarer ifm. måltider og ellers 
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer
- Evt. skileje - kontakt Sne & Vand - 2033 0033

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. lørdag 8/2 og lørdag 15/2 2020
Afrejse: Senest kl. 10 hhv. lørdag 15/2 og lørdag 22/2 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Skåbu 

Med egen bil hele vejen: 

Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Skåbu. Fra Oslo er der ca. 270 km. Ud over udgifter til benzin/diesel samt færge/bro, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge. 

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Skåbu. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra - togturen tager ca. 2½ time. Se tider og bestil togbillet på www.vy.no. Fra Vinstra skal du med bus (rute 409) eller taxa op til Skåbu, og denne tur tager ca. 30 minutter. Sne & Vand hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere vælger denne transportform.

Med bus og tog:
Den billigste, og måske også mest klimavenlige, måde at rejse på, er ved at tage en bus fra København til Oslo og derfra tog til Vinstra St. og bus (rute 409) eller taxa videre op på fjeldet. Se mere på www.flixbus.dk, www.vy.no og www.opplandstrafikk.no. Hvis flere vælger denne rejseform, hjælper Sne & Vand gerne med at koordinere fælles taxatransport.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook