Langrendsuge for familier - Uge 7 eller 8 - Fjellskolen i Høvringen

På disse langrendsture for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Pluspris 5.400 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

6.000 kr.
 • Rejseperiode: 9.-16. februar 2019 (uge 7)
 • Rejseperiode: 16.-23. februar 2019 (uge 8)
 • Fjellskolen i Høvringen
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 5.400 kr.
 • Pris uden abonnement 6.000 kr.
 • Pluspris, børn 3-13 år 2.825 kr.
 • Pris uden abonnement, børn 3-13 år 3.215 kr.
 • Børn 0-2 år: Gratis - Billetbestilling nødvendig.
  (Der er mulighed for leje af pulk til de små). 
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet

Beskrivelse

Turen inkluderer et aktivitetsprogram for både begyndere og øvede skiløbere med bl.a. skiskole, guidede ture og andre sjove aktiviteter i sneen. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske, mens andre er norske. Fælles for dem er, at de er optaget af at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Gruppen indkvarteres i to storhytter, som vi har helt for os selv. Her er gode store opholdsarealer og godt med plads til, at børnene kan boltre sig. Hver familie får et værelse med 4-5 senge, og hvis bedsteforældrene vil med, er der mulighed for at booke enkelt- eller dobbeltværelser til dem. I hytterne er der ikke langt fra soveværelserne til opholdsrummene, så de voksne kan hygge i pejsestuen om aftenen, når børnene er gået omkuld efter en lang og sjov dag i sneen.

Ferieugen med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen. Derfor sørger vi for alt det praktiske med madlavning og opvask. Hver dag serveres morgenmad og aftensmad samt aftenkaffe og kage. Om morgenen smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med te, kaffe eller varm saft. Og når I kommer trætte og sultne hjem fra en dejlig dag i sneen, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer. Forplejningen er traditionel norsk, og det er tilladt at medbringe egne drikkevarer (øl/vin) til maden.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:

 • 7 nætter i familieværelse med køjesenge / 4 eller 5 sovepladser (bad/toilet på gangen) - hver familie får eget familieværelse.
 • Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad, aftensmad samt aftenkaffe og kage (første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen).
 • Fem dages aktivitetsprogram med min. 2 instruktører/guider.
 • Sengelinned/håndklæder


Dette er ikke med i prisen:

 • Transport mellem Danmark og destinationen.
 • Drikkevarer ifm. måltider og ellers (man kan medbringe egne drikkevarer)
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

9.-16. februar 2019 (Uge 7) og 16.-23. februar 2019 (Uge 8)

Teknisk arrangør: Sne & Vand

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. lørdag 9/2 2019 (uge 7) og lørdag 16/2 2019 (uge 8)
Afrejse: Senest kl. 10 hhv. lørdag 16/2 2019 (uge 7) og lørdag 23/2 2019 (uge 8)

Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Høvringen
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook