Lidenskabens leg med livet

Tag med Pia Søltoft til Den Andalusiske Højskole og få en bred introduktion til hele Kierkegaards forfatterskab samt mulighed for at fordybe sig i en række eksistentielle emner, som Kierkegaard i særlig grad har præget.

Rejseperiode: 2.-9. maj 2020

Pluspris 12.800 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

14.200 kr.
 • Rejseperiode: 2.-9. maj 2020
 • Sted: Den Andalusiske Højskole på Garden of Lemons
 • Pluspris pr. person (kursist) i delt dobbeltværelse 12.800 kr.
 • Pris uden abonnement pr. person (kursist) i delt dobbeltværelse 14.200 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse 900 kr.
 • Prisen for ledsageren, der ikke deltager i undervisningen:
  Pluspris 10.500 kr. Pris uden abonnement 11.700 kr. 
 • Teknisk arrangør: Granada Kulturrejser 
 • Program - Lidenskabens leg med livet

Beskrivelse

På kurset får du både en bred introduktion til hele Kierkegaards forfatterskab og mulighed for at fordybe dig i en række eksistentielle emner, som Kierkegaard i særlig grad har præget.

Ugen er bygget op omkring oplæg ved Pia Søltoft om formiddagen, tid til læsning midt på dagen, og samtalesaloner sidst på dagen, hvor dagens temaer drøftes gennem styrede dialoger i grupper og munder ud i en fælles samtale og afsluttes over drinks inden middagen. 

Kurset finder sted i eventyrligt smukke rammer, og du vil finde rum til kreativ og åndelig udfoldelse og samtidigt opleve ro og skøn natur. Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt et vidunderligt sted i den fredelige dal Valle de Lecrín tæt på Granada. Der vil i ugens løb blive tilbudt vandre- og inspirationsture i den omliggende natur og til Granada.

Husets egen kok laver de lækreste måltider ugen igennem, hvor alle sanser stimuleres. Maden er ikke vegetarisk, men der er fokus på det grønne køkken, og du vil opleve et køkken som er taget ud af eventyrerne i tusind og én nat, da Henrik har arbejdet med mad i mange år ved siden af sin musikerkarriere.

Det er oplagt at rejse to, hvor den ene ikke er aktiv kursusdeltager, da der er mange muligheder for at foretage sig mange andre aktiviteter i området.

Hotellet
Hotel Los Naranjos er et enkelt, familiedrevet hotel, der ligger ca. 15 min. gang fra refugiet tværs gennem landsbyen. Hotellet er nyrestaureret og meget roligt beliggende med smukke udsigter over appelsinplantagerne og bjergene i baggrunden. Værelserne er lyse og venlige, alle værelser har egen balkon og eget bad.

Politiken har besøgt Den Andalusiske Højskole på Garden of Lemon - læs artiklen her

Om Pia Søltoft:
Ph.d., forfatter, sognepræst ved Christians og Esajas Kirke i Københavns Stift.

Hun er cand.theol. og ph.d. i teologi og var fra 2000-2016 lektor i etik og religionsfilosofi ved det Teologiske Fakultet, Københavns Universitet. Her ledede hun Søren Kierkegaard Forskningscenteret i 2010-2013. 

Pia er særligt interesseret i de eksistentielle spørgsmål, som Kierkegaards forfatterskab adresserer og gennem sine foredrag, kurser og workshops sætter hun Kierkegaards tanker ind i en nutidig kontekst, så kursisten kan spejle sine egne overvejelser og tanker i filosofiens og teologiens prismer og blive klogere på sig selv.

Hun har siden 2008 tillige haft sit eget firma Coaching-Kierkegaard, hvor hun hjælper virksomheder med en konkret anvendelse af Søren Kierkegaards tanker i en erhvervsrettet kontekst med særlig fokus på det personlige lederskab og coaching.  

Pia Søltoft har skrevet en række bøger om Kierkegaard senest '10 ting ledere kan lære af Kierkegaard' fra 2018, 'Kierkegaard kabinet. En nutidig introduktion' 2017, 'Kunsten at vælge sig selv' 2015, 'Kierkegaard og kærlighedens skikkelser' 2014 og 'Svimmelhedens etik i' 2000. Pia Søltoft bidrager desuden til den offentlige debat om etik, dannelse og religion gennem kronikker og populærvidenskabelige indlæg.

”Et stykke af himlen er ganske enkelt faldet ned, og jeg kniber mig i armen, over at Garden of Lemons er jeres (Ingo og Henriks) nye melodi, en ny komposition, der muligvis afviger fra barokken og det klassiske, men som fuldstændig og helt og aldeles aldrig spiller falskt. Derimod klinger den direkte ind i hjerte og sjæl. Tak. Dette sted viser, at verden stadig er mest god. ….” - Mia Nelle Dröschler, billedkunstner

Fakta

Rejsen indeholder

 • Flybillet København – Málaga
 • Transfer mellem Málaga lufthavn og Garden of lemons
 • Overnatning i dobbeltværelse på hotellet i landsbyen 15 min. gang fra Garden of Lemons
 • Fuld forplejning ifølge dagsprogram:
 • Morgenmad og frokost alle dage
 • 5 middage på Garden of lemons
 • 2 samtale-ture i nærområdet
 • 1 filmfremvisning: 'Farlige tanker'
 • Undervisning 5 dage – se programmet

Rejsen inkluderer ikke

 • Heldags-udflugt til Granada (frivillig)
 • 2 middage på restaurant
 • Drikkevarer på refugiet, som kan købes til rimelige priser

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook