Nytårsskiferie i Høvringen, Norge

Alle er velkomne på denne nytårstur; voksne, børn, unge, ældre, singler, bedsteforældre mv. Turen er for jer, der gerne vil have en aktiv nytårsferie på fjeldet med sne under fødderne og udsigt til smukke fjelde i godt selskab med andre.

Pluspris 6.525 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.250 kr.
 • Rejseperiode: 27 dec. - 3. jan. 2020
 • Overnatning på: Høvringen Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Langrendsferie med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og eget bad/toilet (1960´er værelse)
 • Voksen
  Pluspris 6.525 kr.
  Pris uden abonnement 7.250 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.420 kr.
  Pris uden abonnement 3.800 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 2.655 kr.
  Pris uden abonnement 2.950 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
 • Mulighed for enkeltværelse – kontakt da Sne & Vand på tlf. 2033 0033
 • Tilmeldingsfrist 15. december
 • Turen gennemføres ved mindst 20 deltagere

Beskrivelse

Der er koblet flere instruktører/guider på turen, og de sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med langrends-skiskole for begyndere og øvede, guidede ture i området og andre sjove og hyggelige aktiviteter i sneen. Nogle aktiviteter er målrettet enten børn eller voksne, mens andre er for alle. Børn i alle aldre er velkomne, men aktiviteterne er målrettet børn fra 6 år og op samt voksne.

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen med langrendsløjper lige uden for døren. Det er et hyggeligt hotel med en varm og hjemlig stemning og flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Når man bevæger sig rundt på hotellet, er det som en tur gennem forskellige tidslommer, der hver især inviterer til hygge og afslapning. Det kan være med en god bog foran en af pejsene eller en rar samtale i de bløde stole over eftermiddagssuppen. De mange forskellige opholdsafdelinger og pejsestuer gør, at der er god plads til både børn og voksne. Hotellet har desuden et aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle kan folde sig ud samt sauna og en hyggelig udeplads med bænke og skind, hvor man kan nyde udsigten og hvile de trætte ben efter dagens udfoldelser i sneen.

Med i prisen er ophold i 7 døgn, alle måltider (ekskl. drikkevarer) og et 5-dages aktivitetsprogram. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke, så I har godt med energi til dagens ture og leg i sneen. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert. Nytårsaften bliver der selvfølgelig kræset lidt ekstra om maden og lagt i ovnen til fest for store og små. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et varieret udvalg af øl og vin.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Det er ferie på den sjove, nemme og bekvemme måde for både store og små. Vær opmærksom på, at løjperne så tidligt på sæsonen kan være af svingende kvalitet afhængig af, hvor tidligt sneen falder. Hvis løjpekvaliteten er dårlig, tilpasser vi aktiviteterne til forholdene og udvider fx med sneskoture, kælkebaner mv.

Læs mere om turen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. (1960´er værelse med to enkeltsenge). Familier på mere end tre personer indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
- Bemærk prisen er inkl. eget bad og toilet på værelset – værdi 500 kr. pr voksen

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Ankomst: Fra kl. 15 fredag 27. dec. 2019
Afrejse: Senest kl. 10 fredag 3. januar 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen:
Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid, og vær opmærksom på, at der i lavsæsonen kan være dage, hvor der ikke er afgange. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:
Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta St. Husk at bestille plads på toget på www.vy.no. Fra Otta er der ca 25 min. med taxa til Høvringen. Sne & Vand hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere vælger denne transportform.

Med bus og tog:
Den billigste og måske også mest klimavenlige måde at rejse på, er ved at tage en bus fra København til Oslo og derfra tog til Otta St. og taxa videre op på fjeldet. Se mere på www.flixbus.dk og www.vy.no. Hvis flere vælger denne rejseform, hjælper Sne & Vand gerne med at koordinere fælles taxatransport.

Andre kunder har også set

 • Langrend for familier, uge 7 i Gålå, Norge
  Wadahl_4

  Langrend for familier, uge 7 i Gålå, Norge

  Uge 7

  På denne langrendsferie for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

  Pluspris 7.155 kr.
  Pris uden abo. 7.950 kr.
 • Fjeldski ved Skåbu, uge 12
  Fjeldski_1

  Fjeldski ved Skåbu, uge 12

  Uge 12: 14.-21. marts

  I denne uge bevæger vi os uden for de præparerede løjper og går på opdagelse i det smukke område ved Skåbu, der ligger ved en sidedal til Gudbrandsdalen. Området ligger mellem de tre nationalparker Jotunheimen, Rondane og Langsua og byder på meget smukke naturoplevelser og et varieret terræn.

  Pluspris 6.650 kr.
  Pris uden abo. 7.400 kr.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook