Nyhed: Nytårstur, langrend for alle, Rondablikk

Denne langrendstur hen over nytåret er for alle, der gerne vil fejre årsskiftet i sneen og i godt selskab. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende, bedsteforældre - alle er velkomne på denne tur.

Pluspris 6.300 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.000 kr.
 • Rejseperiode: 27. december 2021 - 2. januar 2022 (Uge 52)
 • Overnatning på: Hotel Rondablikk
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 17 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.300 kr.
  Pris uden abonnement 7.000 kr.
 • Voksen (fra 17 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.100 kr.

  Pris uden abonnement 7.900 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.950 kr.
  Pris uden abonnement 4.400 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 3.050 kr.
  Pris uden abonnement 3.400 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Langrend på den nemme og hyggelige måde. 
Turen inkluderer ophold på dejligt hotel i 6 dage, alle måltider samt skiinstruktion for voksne og skileg/skiskole for børn. Der er indlagt en programfri dag i løbet af turen, og de øvrige dage vil der være tilbud om instruktion for hhv. begyndere og øvede skiløbere samt sjov i sneen for børnene. Der vil desuden være mulighed for at løbe ture på egen hånd eller sammen med andre. 

Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen - og de helt små kan blive trukket af mor eller far i en pulk (kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info om leje af pulk og ski).

Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger om, at du/I deltager i mere, end du har lyst til. Det er jo ferie.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere. Det er nemt og bekvemt og sjovt for både store og små.

Hotellet - værelser og forplejning
Vi bor på Hotel Rondablikk, der byder på en meget fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Så uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturoplevelser. 

Hotellet og værelserne er pæne og indbydende. Det er ikke luksus, men det er pænt, rent og i orden, og alle værelserne har eget nyere bad/toilet. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane. Desuden er der sauna, så musklerne kan blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen, samt et svømmebasin.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er god og mættende og hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl og vin. Nytårsaften bliver der selvfølgelig kræset lidt ekstra om maden, og hvis vejret er til det, skal vi nyde synet af fyrværkeri mod nattehimlen.

Det med småt
Vi kan ikke love, at alle langrendsløjper står knivskarpt så tidligt på sæsonen. Men der er typisk spor ved Kvamsfjeldet fra medio december. Skulle sneforholdene spille os et puds, finder vi på alternative aktiviteter, fx sneskoture, kælketure, vandreture med bålpauser mv. Vi tager forbehold for evt. driftsstop på svømmebassinet, da vi er på fjeldet hen over helligdage, hvorfor der kan være ventetid på tilkaldt service.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:

- 6 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fire dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 mandag 27. december 2021

Afrejse: Senest kl. 10 søndag 2. januar 2022

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Rondablikk

Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige transportform. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Rondablikk. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Medbring for en sikkerheds skyld snekæder til de sidste km op ad fjeldet fra Kvam. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Hvis nogen gerne vil køre selv, men ikke har lyst til at køre de sidste kilometer op ad fjeldet, er det muligt at parkere i Kvam og tage taxa derfra til Rondablikk (taxaturen tager ca. 20 minutter).

Med bil og færge:
En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Rondablikk. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid, og vær opmærksom på, at der i lavsæsonen kan være dage, hvor der ikke er afgange. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:
Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra St. Togturen tager ca. 3 timer og billetter bestilles på www.vy.no – billetter frigives 3 måneder frem i tid. Derfra skal man med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook