Nytårstur, langrend med mulighed for alpin

Denne nytårstur er for alle, der gerne vil fejre nytåret i sneen i godt selskab. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende, bedsteforældre - alle er velkomne på denne tur. Det primære fokus for turen er langrend, men der er også mulighed for at løbe alpin på egen hånd i området.

Pluspris 6.550 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.300 kr.
 • Rejseperiode: 27. december 2022 - 2. januar 2023
 • Overnatning på: Gålå Hotel
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 15 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.550 kr.
  Pris uden abonnement 7.300 kr.
 • Voksen (fra 15 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.900 kr.

  Pris uden abonnement 8.800 kr.
 • Børn 4-14 år
  Pluspris 3.550 kr.
  Pris uden abonnement 3.950 kr.
 • Børn 0-3 år
  Pluspris 450 kr.
  Pris uden abonnement 500 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen inkluderer ophold på dejligt hotel i 6 dage, alle måltider samt skiinstruktion (i langrend) for voksne og skileg/skiskole for børn. Der er indlagt en programfri dag i løbet af turen, og de øvrige dage vil der være tilbud om instruktion for hhv. begyndere og øvede skiløbere samt sjov i sneen for børnene. Der vil desuden være mulighed for at løbe ture i løjperne på egen hånd eller sammen med andre. 

Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen - og de helt små kan blive trukket af mor eller far i en pulk. 

Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger om, at du deltager i mere, end du har lyst til. Det er jo ferie.

Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste du skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge dig med de andre deltagere. Det er nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

Området og skiforholdene
Området ved Gålå byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigter mod de smukke høje toppe i de omkringliggende nationalparker og et let tilgængeligt, stort og meget velkørt løjpenet. Så uanset om I er nye på ski eller mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturopleveler, fysisk udfoldelse og tid sammen med andre hyggelige mennesker i alle aldre. 

Løjperne starter lige uden for døren, og som en ekstra bonus ligger Gålå Skistadion kun 5 minutter fra hotellet. Her er der en 5 km. lysløjpe, der både præpareres til klassisk langrend og til skøjt. Lysløjpen sikrer optimale forhold for en nytårstur, da udfoldelserne kan fortsættes på stadion efter mørkets frembrud. Der er desuden et mindre alpinanlæg 5 minutter fra hotellet, så det er muligt at supplere langrendsløbet med ture på de brede ski. Hvis der er behov for mere udfordrende alpinforhold, ligger Kvittfjell ca. 45 min. fra Gålå, så dagsture hertil er inden for fornuftig rækkevidde.

Det er svært at spå om sneforholdene, men Gålå byder på nogle af Norges bedste løjpeforhold i den tidlige vinter. Der afholdes normalt stævne på stadion allerede i november, hvorfor lysløjpen typisk præpareres med knustsne. Og normalt er der faldet så meget naturlig sne, at gode dele af løjpenettet er kørt i december.

Forplejning og indkvartering
Vi bor på Gålå Hotell, der ligger fint placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne og lyse - alle med eget bad. Ud over den lyse og venlige spisesal er der en stor opholdsafdeling nedenunder samt en lille tv-krog ved receptionen. I kælderen er der hhv. dame- og herresauna.

Hotellet byder både på enkelt-og dobbeltværelser, samt værelser med plads til en ekstra opredning. Desuden er der nogle familieløsninger med to sammenhængende værelser.

Familier på op til tre personer indkvarteres på ét værelse med en ekstra opredning, mens familier med 4-6 medlemmer indkvarteres på to værelser, evt. med dør imellem hvis muligt og ellers to værelser ved siden af hinanden.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere. 

Hvis I har spørgsmål til turen, er I meget velkomne til at ringe på tlf. 2033 0033.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt Sne & Vand inden tilmelding, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Fakta

Dette er med i prisen:
- 6 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer
indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fire dage med min. 2 guider/instruktører


Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.


Ankomst: Fra kl. 15 d. 27/12 2022
Afrejse: Senest kl. 10 d. 2/1 2023


Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå 
Med fly og tog
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time, og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform. 

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle). 

Med bil og færge:
En nem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook