Nytårstur til Rondablikk – Langrend for alle

Denne nytårstur er for alle, der gerne vil fejre nytåret i sneen i godt selskab med et par ski under fødderne. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, bedsteforældre - alle er velkomne på denne tur.

Rejseperiode: 26. december 2018 -2. januar 2019

Pluspris 6.570 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.300 kr.
 • Rejseperiode: 26. december 2018 -2. januar 2019
 • Hotel Rondablikk, Kvamsfjeldet
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 6.570 kr.
 • Pris uden abonnement 7.300 kr.
 • Pluspris, børn 3-11 år 3.240 kr.
 • Pris uden abonnement, børn 3-11 år 3.600 kr.
 • Børn 0-2 år: Gratis - Billetbestilling nødvendig.
  (Der er mulighed for leje af pulk til de små).
 • Mulighed for enkeltværelse til bedsteforældre - kontakt da Sne & Vand  
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet

Beskrivelse

Turen inkluderer ophold på godt hotel og alle måltider i 7 døgn samt et 5-dages aktivitetsprogram. For begynderne vil der de første dage være tilbud om skiskole for hhv. børn og voksne, mens de mere rutinerede skiløbere tilbydes tekniktræning og tempoløb. Senere på ugen bliver der arrangeret guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad samt andre sjove aktiviteter i sneen. Det kan f.eks. være vi tager ud og isfisker og laver lidt bålhygge i sneen nytårsdag, hvor energien måske ikke er til de helt lange ture. Aktivitetsprogrammet er fleksibelt og tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker samt vind og vejr. Og det er naturligvis helt op til jer, hvor mange af aktiviteterne, I deltager i. Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen - og de helt små kan være i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere. Det er nemt og bekvemt og sjovt for både store og små.

Vi bor på Hotel Rondablikk, der byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke.Så uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturoplevelser. 

Hotellet er moderniseret med fine nyistandsatte værelser. Her er både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieløsninger - alle med eget bad. Opholdsarealerne er luftige med højt til loftet. Hotellet byder desuden på indendørs svømmebassin, sauna samt legerum til børn. Brug af svømmebassinet er gratis for hotellets gæster.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag / buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl fra lokale bryggerier og vin. Nytårsaften bliver der selvfølgelig kræset særligt om maden, og her vil der være mulighed for at tilkøbe en vinmenu til middagen. 

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:

 • 7 overnatninger i delt dobbbeltværelse (familier indkvarteres i familierum, eller to rum ved siden af hinanden)
 • Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
 • Aktivitetsprogram i fem dage
 • Brug af hotellets svømmebassin

Dette er ikke med i prisen:

 • Transport mellem Danmark og destinationen.
 • Drikkevarer ifm. måltider og ellers
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

26. december 2018 – 2. januar 2019

Teknisk arrangør: Sne & Vand

Ankomst: Fra kl. 15 onsdag 26/12 2018
Afrejse: Senest kl. 10 onsdag 2/1 2019

Ønskes skileje eller tilkøb af et ekstra døgn, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Rondablikk / Kvamsfjellet
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Kvamsfjellet. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Kvamsfjellet. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook