Skiferie for familier, alpin begynder, uge 7 eller uge 8 2021 i Gålå, Norge

Disse hyggelige gruppeture er målrettet børnefamilier, der gerne vil i gang med alpinskiløb i godt selskab med andre familier med børn, forældre og måske bedsteforældre.

Pluspris fra 7.775 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 8.650 kr.
 • Rejseperiode: 13.–20. februar (Uge 7) eller 20.–27. februar 2021 (Uge 8)
 • Overnatning på: Wadahl Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt panoramaværelse (familieværelse) med eget bad/toilet
 • Voksen (fra 15 år) i delt panoramaværelse
  Pluspris 7.775 kr.
  Pris uden abonnement 8.650 kr.
 • Voksen (fra 15 år), hvis eneste voksne i værelset (Prisen tillægges enkeltværelsestillæg for at børneprisen kan opnås for medrejsende børn).
  Pluspris 8.900 kr
  .
  Pris uden abonnement 9.900 kr.
 • Børn 4-14 år
  Pluspris 3.900 kr.
  Pris uden abonnement 4.350 kr.
 • Børn 0-3 år i egen seng
  Pluspris 1.530 kr.
  Pris uden abonnement 1.700 kr.
 • Børn 0-3 år i forældrenes seng
  Gratis – billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
 • For tilkøb af skileje og liftkort – kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Turene går til Gålå i Norge, der byder på et meget familievenligt, smukt beliggende mindre alpinområde. Ud over ophold i 7 døgn med fuld pension på Wadahl Høgfjellshotel inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-skiskole for både børn og voksne samt andre sjove aktiviteter i sneen, fx kælketure og snehulegravning. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet børn fra 7 år og op, men yngre børn kan eventuelt deltage sammen med en voksen. Der er en dansk rejseleder på hotellet hele ugen, og instruktørerne er både danske og norske. Børnene undervises naturligvis af en dansktalende instruktør.

De første to dage (søndag og mandag) er der tilbud om begynder-skiskole for såvel børn som voksne både formiddag og eftermiddag. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktører på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Hvis nogen i familien er mere rutinerede skiløbere, og gerne vil have instruktion på et mere avanceret niveau, finder vi tid til det i løbet af ugen. Og hvis nogen har lyst til at snuse lidt til langrendsløb, finder vi også tid til lidt begynderundervisning i langrend. Der vil desuden være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie - men det er hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der er indlagt en programfri dag, hvor der er mulighed for at hvile benene, læse en god bog eller måske prøve områdets langrendsløjper.

Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne og lyse - alle med eget bad. Opholdsarealerne er hyggelige og byder på panoramaudsigt mod Jotunheimen og det nære fjeldområde. Hotellet har et indendørs svømmebassin og omklædningsfaciliteter med sauna. Desuden byder hotellet på et legerum for de mindste børn samt et mindre træningsrum. 

I bor som udgangspunkt sammen på et panoramaværelse, hvor der er en dobbeltseng og op til tre ekstra opredninger. Hvis I ønsker at bestille et enkeltværelse til en bedsteforælder, kan I kontakte Sne & Vand og høre nærmere om mulighederne.

Alle måltider er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke. Og om aftenen serveres der en 2-3-retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet.

Turen gennemføres ved mindst 20 deltagere.

 

Særligt vedr. corona-situationen
Hvis de danske myndigheder på afrejsetidspunktet fraråder rejser til Norge, eller hvis det ikke er muligt at rejse ind i Norge uden først at gå i karantæne, aflyser Sne & Vand rejsen og det fulde indbetalte beløb refunderes. Hvis turen gennemføres, og en tilmeldt gæst ikke kan deltage grundet positiv corona-test eller anden sygdom, skal deltageren kontakte sit forsikringsselskab – sådanne situationer dækkes af de fleste rejse- og afbestillingsforsikinger. Husk derfor at tjekke, at I har de relevante forsikringer inden afrejse og få afklaret, hvilke situationer de dækker.

Læs mere om turen her: https://www.sneogvand.dk/skiferie-familier-norge-alpin-uge-7-uge-8.html

Fakta

Dette er med i prisen:

- 7 overnatninger i delt panoramaværelse (familieværelse) med eget bad/toilet.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af en lille termoflaske og 2-3-retters middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

- OBS. Pluskunder indkvarteres automatisk i panoramaværelser, værdi ift. standardværelser er 750 kr. pr. voksen og 335 pr. barn.

Dette er ikke med i prisen:

- Transport mellem Danmark og destinationen.

- Drikkevarer bortset fra nævnte.

- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

- Skileje og liftkort (kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for bestilling)

Ankomst: Fra kl. 15 hhv. lørdag 13. februar (uge 7) og lørdag 20. februar (uge 8) 2021

Afrejse: Senest kl. 10 hhv. lørdag den 20. februar (uge 7) eller lørdag den 27. februar (uge 8) 2021

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Gålå

Med egen bil hele vejen: 
Vi anbefaler, at I kommer i bil, da bilen er god at have på destinationen ifm. transport ned til liftene de første par dage, samt til afhentning og aflevering af lejeski. Det er desuden ift. corona-situationen den transportform, som I selv er mest herre over. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med bil og færge:
En hyggelig og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook