Udsolgt Skiferie for familier, alpin begynder, uge 7

Denne tur er en gruppetur for børnefamilier, der gerne vil i gang med alpinskiløb i godt selskab med andre familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Gålå i Norge, der byder på et meget familievenligt, smukt beliggende mindre alpinområde.

Pluspris 7.155 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.950 kr.
 • Rejseperiode: 8. – 15. februar 2020 (Uge 7)
 • Overnatning på: Wadahl Høgfjellshotell
 • Rejsetype: Alpinskiferie med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser pr. person i delt panoramaværelse med eget bad/toilet
 • Voksen
  Pluspris 7.155 kr.
  Pris uden abonnement 7.950 kr.
 • Børn 4-14 år
  Pluspris 3.595 kr.
  Pris uden abonnement 3.995 kr.
 • Børn 0-3 år i egen seng
  Pluspris 1.260 kr.
  Pris uden abonnement 1.400 kr.
 • Børn 0-3 år i forældrenes seng
  Gratis – billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
 • Mulighed for enkeltværelse, samt tilkøb af skileje og liftkort – kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033

Beskrivelse

Ud over ophold i 7 døgn med fuld pension på Wadahl Høgfjellshotel inkluderer prisen et femdages aktivitetsprogram med alpin-skiskole for både børn og voksne samt andre sjove aktiviteter i sneen, fx kælketure og snehulegravning. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet børn fra 7 år og op, men børn på 6 år kan eventuelt deltage sammen med en voksen. Der er en dansk rejseleder på hotellet hele ugen, og instruktørerne er både danske og norske. Børnene undervises naturligvis af en dansktalende instruktør.

De første to dage (søndag og mandag) er der tilbud om begynder-skiskole for såvel børn som voksne både formiddag og eftermiddag. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktører på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Hvis nogen i familien er mere rutinerede skiløbere, og gerne vil have instruktion på et mere avanceret niveau, finder vi også tid til det i løbet af ugen. Der vil desuden være mulighed for at prøve aftenskiløb en aften i løbet af ugen. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie - men det er hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der er indlagt en programfri dag, hvor der er mulighed for at hvile benene, læse en god bog eller måske prøve områdets langrendsløjper.

Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne og lyse - alle med eget bad. Opholdsarealerne er hyggelige og byder på panoramaudsigt mod Jotunheimen og det nære fjeldområde. Hotellet har et indendørs svømmebassin og omklædningsfaciliteter med sauna. Desuden byder hotellet på et legerum for de mindste børn samt et mindre træningsrum. 

I bor som udgangspunkt sammen på et panoramaværelse, hvor der er en dobbeltseng og op til tre ekstra opredninger. Hvis I ønsker at bestille et enkeltværelse til en bedsteforælder, kan I kontakte Sne & Vand og høre nærmere om mulighederne.

Alle måltider er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med varme drikke. Og om aftenen serveres der en 2-3-retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

Læs mere om turen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i delt panoramaværelse (familieværelse) med eget bad/toilet. Ønskes enkeltværelse til en bedsteforælder kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033.
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af en lille termoflaske og 2-3-retters middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
- OBS. Plus-kunder indkvarteres automatisk i panoramaværelser, værdi 750 kr. pr. voksen og 395 pr. barn.

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Skileje og liftkort (kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for bestilling)

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag 8. februar 2020
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag 15. februar 2020

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Gålå

Med egen bil hele vejen: 
Vi anbefaler, at I kommer i bil, da den er god at have på destinationen ifm. transport ned til liftene de første par dage, samt til afhentning og aflevering af lejeski. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle.

Med bil og færge:
En hyggelig og bekvem måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook