Skiferie for familier på Fjellskolen i Høvringen, uge 7

Familietur på langrendsski i Norge, suppleret med ture på snesko og andre hyggelige familieaktiviteter i sneen som fx snehulegravning, kælketure og leg i sneen – det er omdrejningspunktet for vores familietur til det vinterklædte nord.

Pluspris 6.075 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

6.750 kr.
 • Rejseperiode: 11.–18. februar (Uge 7) eller
 • Overnatning på: Fjellskolen i Høvringen
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Nordisk Friluftskompagni
 • Priser
 • Voksen i delt familieværelse med køjesenge og bad/toilet på gangen
  Pluspris 6.075 kr.
  Pris uden abonnement 6.750 kr.
 • Børn 13-17 år
  Pluspris 4.400 kr.

  Pris uden abonnement 4.950 kr.
 • Børn 7-12 år
  Pluspris 3.775 kr.
  Pris uden abonnement 4.200 kr.
 • Børn 4-6 år
  Pluspris kr. 2.650 kr.
  Pris uden abonnement 2.950 kr.
 • Børn 0-3 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Vi har base på Fjeldskolen, der ligger midt i Høvringen højt oppe på fjeldet med Nationalparken Rondane som nærmeste nabo.

I Høvringen er der et stort, præpareret løjpenet, hvor vi kan øve skiteknik og tage på børnevenlige ture. Uden for løjpenettet begynder fjeldet, hvor vi også skal ud på eventyr og trække vores egne spor.

Turen er en gruppetur, hvor fællesskabet og hyggen står centralt. Så hvis I har lyst til en ferie, der kombinerer smukke naturoplevelser og fysisk udfoldelse med legekammerater til børnene og godt selskab til de voksne, er vi sikre på, at denne ferie er noget for jer.

Tur efter evne og lyst

På denne tur har vi plads til alle niveauer af skiløbere. De fælles aktiviteter og ture bliver annonceret fra dag til dag, og vi tager i planlægningen af næste dags ture højde for gruppens ønsker og behov samt sne- og vejrforhold.

Først på ugen vil vi have fokus på begynderteknik og måske genopfriske gammel viden. Senere på ugen rækker vi ud over løjpenettet og tilbyder også kortere fjeldskiture og -teknik, hvis nogen har lyst til det.

Alle ugens ture er tilbud, og I bestemmer naturligvis selv, hvor mange I vil med på. Det vil sige, at man frit kan tage en dag hjemme eller en hyggetur bare med familien, hvis man føler for det. Vores turledere står selvfølgelig klar med råd og lokal erfaring. Der er 5 dage med aktivitetsprogram og en programfri dag i løbet af ugen. Ud over aktiviteterne i sneen tilbyder vi også oplæg om fjeldsikkerhed og friluftsfærdigheder i fjeldet.

Fællesspisning

Alle måltider er inkluderet (morgenmad, frokost og aftensmad). Morgenmad og aftensmad serveres i en hyggelig spisesal, hvor vi spiser sammen. I forbindelse med morgenmaden smører vi selv vores frokostmadpakker og fylder vores termokander med varme drikke, så vi har godt med energi til dagens udfoldelser.

Maden er enkel og børnevenlig, og det er muligt at medbringe egne drikkevarer til maden, da fjeldskolen ikke selv har udskænkningsrettigheder. Hvis I har fødevareallergier eller andre kostbehov, der skal tages højde for i madlavningen, bedes I kontakte os inden tilmelding.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger familieværelse med køjesenge og bad/toilet på gangen. 
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Leje af ski, snesko mv. Kontakt Nordisk Friluftskompagni på tlf. 4033 0074 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 lørdag d.11. februar 2023
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag d. 18. februar 2023

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Nordisk Friluftskompagni må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Høvringen
Med egen bil hele vejen:
Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. 

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget kl. 14.29 direkte fra lufthavnsterminalen til Otta St. - togturen tager ca. 3 timer. Herfra skal man med taxa op på fjeldet - denne tur tager ca. 25 minutter. Hvis flere deltagere vælger denne rejseform, hjælper Nordisk Friluftskompagni gerne med at koordinere fælles taxatransport. På hjemturen går toget 11.29 fra Otta St. Bestil togbillet hjemmefra i god tid på www.vy.no - billetterne frigives 3 måneder frem i tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook