Vintervandring med snesko ved Bygdin, uge 11

Snesko bliver i disse år mere og mere populært, og det er ikke uden grund. Tag med til Bygdin i Norge og oplev, hvordan man nemt kan træde sine egne spor i sneen og komme steder hen, der ellers ville være utilgængelige. Med udgangspunkt fra et meget charmerende og hyggeligt hotel er der her mulighed for at opleve nogle bjergtagende vinterlandskaber i godt selskab med andre vintervandrere.

Pluspris fra 7.695 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 8.550 kr.
 • Rejseperiode: 12. – 18. marts 2023 (Uge 11)
 • Overnatning på: Bygdin Fjellhotell
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.695 kr.
  Pris uden abonnement 8.550 kr.
 • Pris pr. person i historisk enkeltværelse med bad/toilet på gangen
  Pluspris 8.000 kr.
 • Pris uden abonnement 8.900 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Med sneskoene spændt fast på vinterstøvlerne har vi et trygt og solidt udgangspunkt for at opleve et af de mest betagende vinterlandskaber, som Norge kan byde på. Med udgangspunkt fra det meget hyggelige Bygdin Fjellhotell fører vores guide an på dagsture ud i det spektakulære fjeldområde, der grænser op til Jotunheimen Nationalpark. Bygdin ligger ca 10 km. nordvest for Beitostølen og bogstaveligt talt for enden af vejen, da vejen videre over fjeldet først ryddes for sne omkring påske.

Du behøver ikke at have erfaring med snesko for at kunne deltage på denne tur. Det er meget nemt, stabilt og trygt at gå med snesko på, og guiden står klar med tips. Vi forudsætter, at du er i almindelig god fysisk form og kan gå med på dagsture af 5-6 timers varighed i kuperet terræn med en let dagstursrygsæk på ryggen. Vi går i roligt tempo, holder gode pauser undervejs og tager os tid til at nyde omgivelserne, udsigten og det gode selskab. Du får mest ud af turen, hvis du er vant til at bevæge dig i din hverdag og fx ubesværet kan tage trapperne til 4. sal.

Turen inkluderer - ud over ophold i 6 dage med fuld pension - et 5-dages aktivitetsprogram med guidede ture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse. Men det er hyggeligt, hvis du vil med på tur. Turmulighederne i området er mange, og gruppens dygtige guide lægger sig i selen for at imødekomme jeres ønsker - og er klar med alternative turforslag, hvis dagens planlagte aktivitet ikke lige matcher dagsformen.  

Bygdin Fjellhotell ligger ualmindeligt smukt placeret midt mellem fjelde og søer. De ældste dele af hotellet er fra slutningen af 1800-tallet, mens der løbende er bygget til og istandsat. Hotellet byder på flere meget hyggelige opholdsstuer, nogle med den dejligste udsigt, en fin spisesal, café samt sauna. Dobbeltværelserne er møbleret med dobbeltseng og har eget bad og toilet. Enkeltværelserne er placeret i den charmerende historiske afdeling, hvor der er fælles bad/toilet på gangen. Der er håndvask på værelset og badekåbe til rådighed på disse værelser.

Den isolerede beliggenhed i fjeldet betyder spektakulære udsigter, men også mulighed for dage med hårdt vejr. Hvis vi har dage med megen blæst, kan vi køre til mere beskyttede områder at gå i. Beliggenheden i udkanten af det store løjpenet ved Beitostølen gør, at det også er muligt at tage en tur på langrendsski eller fjeldski på egen hånd, hvis du gerne vil supplere med det.

De smukke omgivelser, det gode selskab og det meget hyggelige hotel giver et ualmindeligt godt udgangspunkt for en uforglemmelig ferie i vårvinteren.

Kontakt Sne & Vand inden bestilling hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:
- 6 overnatninger i valgt værelsestype. 
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med guidede ture

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Leje af snesko. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 søndag d.12. marts 2023
Afrejse: Senest kl. 10 lørdag d. 18. marts 2023

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne & Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Bygdin
Med egen bil hele vejen:

Turen i egen bil er den mest fleksible måde at rejse på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Bygdin. Fra Oslo er der ca. 250 km. Fra Oslo skal man ad E16 til Fagernes og videre ad Fv51 til Bygdin via Beitostølen. Ud over udgifter til benzin/diesel samt færge/bro, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge. Vi anbefaler, at I har snekæder med i bilen for en sikkerheds skyld. Vejen mellem Beitostølen og Bygdin er nattelukket med bom mellem kl. 20.00 og 8.00, så jeres ankomst skal tilpasses derefter. Vejen kan blive lukket med kort varsel i tilfælde af voldsomt vejr.

Med fly og bus:
Flyv til Oslo/Gardermoen og tag bussen Valdresekspressen til Beitostølen. Valdresexpressen afgår nogle ugedage fra Oslo Sentralstasjon og andre dage direkte fra lufthavnen. Vinterkøreplanen lægges ud på www.nor-way.no i løbet af efteråret. Hotellet kan mod en mindre betaling hjælpe med transporten mellem Beitostølen og Bygdin.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Bygdin. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook