Eldorado for friluftsfolket

8 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Ischgl, Østrig

Den mondæne bjergby Ischgl er et sandt paradis for alle, som elsker smuk natur og friluftsliv, og byens slogan ’relax if you can’ er svær at betragte som en rigtig udfordring.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.299 kr.
  Pris uden abonnement 3.599 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  7 overnatninger med morgenbuffet og 7 x 3 retters middag inkl. salatbar. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Valgfri ankomst i perioden 21.6 - 17.8.2020.

Beskrivelse

Den mondæne bjergby Ischgl er et sandt paradis for alle, som elsker smuk natur og friluftsliv, og byens slogan ’relax if you can’ er svær at betragte som en rigtig udfordring; for her i denne billedskønne alpeidyl i 1.400 meters højde er det ganske nemt at sænke skuldrene og koble helt af.

Eldorado for alle rejsende: 

I disse skønne omgivelser er jeres komfortable, moderne hotel med en skøn wellnessafdeling et perfekt udgangspunkt for oplevelser. Her mødes de mægtige bjergmassiver Silvretta, Samnaun og Verwall og skaber den perfekte kulisse om uforglemmelige øjeblikke i naturen. Og med det inkluderede Silvretta Card har I desuden fri entre til friluftsbadet i Ischgl, gratis ture med bjergbaner og busser i området og meget mere.

Området er særligt populært blandt mountainbikere og vandrere, og her kan I vælge imellem lette vandreruter over blomstrende sætere og mere udfordrende ruter, hvor I blandt andet kan opleve områdets gletsjere på cykel eller i vandresko i eldorado-land. Tag f.eks. turen ad den populære Paznauer Höhenweg, som består af ni etaper på i alt 120 kilometer vandrestier, som nemt og bekvemt kan nås med områdets bjergbaner. Eller gå ad smuglerstien over grænsen til Schweiz, hvor I kan købe billige toldfri varer i Samnaun (79 km via bjergvej rundt om bjerget).

I kan også kombinere vandreture med spændende smagsoplevelser; ruten Jakobsweg fører jer forbi fem bjergrestauranter, hvor stjernekokke kreerer lækre specialiteter til gæsterne hele sommeren. Prøv f.eks. Jamtalhütte (20 km), hvor I kan hvile benene og forkæle smagsløgene med en oplevelse ud over det sædvanlige.

Skal ferien foregå i et højere gear, kan I leje en mountainbike eller en el-cykel i byen og begive jer ud på et mere actionfyldt eventyr i bjergene. Begynd turen i Silvretta-arenaen, som i sommerperioden bliver forvandlet til Østrigs største cykelpark. Her kan I begive jer ud på hele 36 stier med forskellige sværhedsgrader. Vi kan også anbefale jer at tage den smukke tur ad panoramavejen Silvretta Hochalpenstraße (14 km), som snor sig gennem utallige hårnålesving i det enestående bjerglandskab - et populært udflugtsmål.


Fakta

Opholdet på Hotel Castel **** inkluderer:

 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters middag inkl. salatbar
 • Silvretta Card oplevelseskort med fri entre til friluftsbad, bjergbaner, børneklub m.m.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook