Faaborg Fjord - en oase på Sydfyn

3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Faaborg på Sydfyn

Her bor I på første parket til det sydfynske øhav og alle Fyns fristelser: Hotel Faaborg Fjord kan blive årets dejligste ferieoplevelse på et weekendophold eller en sommerferie med sol og strand i Danmarks dejligste hjørne.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 999 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.149 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.
  Maks. 2 børn 4-14 år ½ pris i forældres værelse.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med morgenbuffet, 1 x 2-retters middag, 1 x 3-retters middag  m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2021
  Valgfri ankomst til og med 17.12 2021.

Beskrivelse

Første parket til det sydfynske øhav

I bor lige ned til vandet, hvor hotellets egen badebro byder sig til på lune sommerdage, og den smukke havudsigt kan også nydes fra hotellets restaurant, hvor I skal begynde og slutte dagen over et godt måltid. 

Er I til luksuriøse spa-oplevelser, kan I benytte jeres gæsterabat og booke tre timers selvforkælelse i hotellets flotte, nye wellnesscenter, hvor entreen inkluderer adgang til flere lækre saunaer, Danmarks eneste snekabine, spabad, en forfriskning i velværebaren og meget mere. 

Dagtimerne skal I glæde jer til at bruge på at gå på opdagelse i Faaborg, der er en af Sydfyns yndigste byer - romantisk, brostensbelagt og ualmindelig charmerende i sin købstadsidyl med højderyggen Svanninge Bakker i ryggen. Her flokkes bonderoserne foran bindingsværkshusene i de små stræder, og I kan komme med vægterne på rundtur, når de i juli og august synger byen til ro – det er ren nostalgi i den lyse, danske sommernat. 

Fyn og Faaborg er dog dejlig året rundt: Er I til aktive oplevelser er netop Svanninge Bakker et godt sted at få pulsen op. Det kuperede terræn tårner sig op bag Faaborg og går ikke overraskende under navnet de fynske Alper. Her byder anstrengelserne op ad bakkerne på fantastiske panoramaer over det sydfynske øhav, hvor hvide sejl krydser over det glitrende blå mod Avernakø, Drejø og Ærø. Fra Faaborg Havn er det da også helt oplagt at krydre miniferien med en sejltur til Ærø, der er indbegrebet af dansk og uspoleret ø-idyl. Eller I kan køre turen til Svendborg (23 km), der med skumsprøjt og sejlskibe fortæller om stolte søfartstraditioner og samtidig byder på et hav af små specialforretninger og spisesteder i de mange brostensbelagte gyder og gader, hvis I får trang til at shoppe eller slå jer ned over en god frokost.

Smagen af Fyn
Sydfyn er nemlig et lille skatkammer af gode råvarer, som dyrkes og serveres alle steder med stolthed, og Smagen af Fyn er et begreb, I vil møde og skal se frem til, f.eks. ved at besøge lokale vingårde og gårdbutikker, der falbyder de lokale lækkerier.

Og når I er ude at køre på Sydfyns bugtede veje med de mange syrenhegn, vil I også opdage alle de historiske slotte og herregårde. Heriblandt berømte Egeskov Slot (22 km), hvor I kan vove jer ind i verdens måske største havelabyrint eller blot beundre renæssancepragten omgivet af de yndigste blomsterparker. Fra Faaborg er der også gode veje til Odense og alle seværdighederne her, hvor man næsten ikke kommer uden om at besøge H.C. Andersens ikoniske gule barndomshjem (41 km).

Fakta

Opholdet på Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
 • 1 x 3-retters middag på andendagen
 • 20% rabat på entré til hotellets DAY Spa & Wellness inkl. badekåbe og -tøfler
 • Værelse med balkon eller terrasse
 • Rabat på greenfee

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook