Herregårdsferie i Småland

3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet herregårdshotel i Öjaby, Sverige

Öjaby Herrgård er et hyggeligt møde mellem gode svenske traditioner og nye trends - altså en perfekt herregårdsferie. Den gulmalede herregård ligger i udkanten af Öjaby - bare 1,5 km fra Helgasjön og 7 km nord for Växjö ved porten til det populære Glasriket.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.299 kr.
  Pris uden abonnement 1.449 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med morgenbuffet og 2x2 retters middag m.m. Se mere under Fakta.. 
 • Ankomst 2020
  Fredage i perioden 17.1.-19.6. samt valgfri i perioden 22.6.-29.8.2020

Beskrivelse

Turen til herregårdsferien går gennem Smålands store skove med alle søerne og de røde træhuse, som vi kender fra Astrids Lindgrens fortællinger.

Herregården er et populært spisested med egen velassorteret vinbar, og restauranten har blandt andet vundet priser for sine frokostanretninger og sætter en ære i at benytte sig af lokale råvarer.

Luksus på herregårdsferien: 

I relaxafdelingen er der fri adgang til boblebad, sauna og dampbad, når I har lyst til at tøffe lidt rundt med badekåbe og tøfler. 

Herregårdens indretning er foretaget med respekt for stedets historie og oprindelige stil, og omgivelserne er i det hele taget oplagt til en lille miniferie med fokus på god mad og afslapning i traditionsrige rammer.

Öjaby Herrgård er desuden et oplagt udgangspunkt for små udflugter: Lige omkring herregården går der gode cykelstier ind til Växjö, der som gammel universitetsby og med livlige gågader har masser af charme at byde på (7 km). 

Om sommeren er den lille badestrand ved Helgasjön populær (1,5 km) - og ikke mindst dagsudflugten til Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby (135 km) eller western-forlystelsesparken High Chapparal syd for Jönköping (85 km). En perfekt udflugt under jeres herregårdsferie. 

Men på alle tider af året er det turene gennem Glasriket med shopping og seværdigheder i for eksempel berømte Kosta (60 km) og Boda (75 km), der er en stor del af attraktionen her - og måske Möbelriket, hvis man er til endnu mere svensk design. 

På jeres herregårdsferie kan også besøge Utvandrernes Hus i Växjö, der fortæller levende om dengang, Sverige - og særligt Småland - mistede tusindevis af indbyggere til Drømmen om Amerika. Området omkring Växjö Domkirke og Linnéparken er også dejlige oaser at besøge. 

Og ude på en lille ø i Helgasjön kan I besøge Kronobergs slotsruin fra 1400-tallet - tag for eksempel sejlturen derud med dampskibet Thor.

Du kan se rabatkoden til denne herregårdsferie, når du er logget ind med dit abonnement øverst i højre hjørne. 

Fakta

Opholdet på 3-stjernet Öjaby Herrgård inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters middag
 • Kaffe/te ad libitum
 • Fri adgang til relaxområde
 • Lån af badekåbe og tøfler
 • Daglig rengøring og fri Wi-Fi


Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook