Silver Tray Togrejse til magiske julebyer

Kom i julestemning i en lille perlerække af magiske byer. Du får Europas bedste tog, centrale hoteller, transfers med privatchauffør og en romantisk middag med Mozart-koncert.

PLUSTILBUD: SPAR 1.700 KR. på 6 nætter i Prag, Wien, Salzburg og München, der inkluderer flyrejse tur/retur, hotel, tog, transfers og middag med Mozart-koncert.

 • Rejseperiode:
  Individuel afrejse alle dage mellem 28. nov. og 15. dec.
 • Tilbud til Politiken Pluskunder:
  Oplev Prag, Wien, Salzburg og München.
  6 nætter med flyrejse tur/retur, hotel, tog, transfers og middag med Mozart-koncert.
  Spar 1.700 kr. som abonnent på Politiken.
 • PRISER
  Pluspris 8.800 kr.
  Pris uden abonnement 10.500 kr.
 • Arrangør:
  Silver Tray.
 • Sådan bestiller du:
  Log ind og få en rabatkode samt link til bestilling.
  Rabatkoden skal oplyses i telefonen ved bestilling hos Silver Tray.
  Tilbuddet gælder kun Politikens abonnenter.

Beskrivelse

Oplev julestemningen i Prag, Wien, Salzburg og München.
De 4 byer byder hver især på nogle af Europas bedste julemarkeder.
Du flyver til Prag og hjem fra München. Imellem byerne rejser du med direkte, hurtige og komfortable tog. Privatchauffører sørger for, at turene til og fra togstationerne er magelige og enkle. Og i Salzburg inviterer vi på en romantisk dinner-koncert med Mozarts mest berømte opera arier.

Jul i fire byer og tre lande
Kom i julestemning i fire af Europas mest charmerende og spændende byer, hver især kendt for deres særlige evne til at gå julen i møde.

Start med et par fortryllende dage i Prag, bliv betaget af julestemningen og de klassiske caféer i Wien, kom til eventyrlig middag med Mozart-koncert i Salzburg, og slut af med Münchens mange julemarkeder.

Du besøger de fire byer i magelig ro og komfort. Alle strækninger er korte, hurtige og direkte, og på hele rejsen har vi udvalgt de østrigske statsbaners stolthed, RailJet, et af Europas mest komfortable tog med spisevogn med bistro.

Du rejser på egen hånd, men med personlig service undervejs:
Når du ankommer til en banegård, venter en chauffør på at køre dig direkte til dit hotel. Og fra hotellet til stationen, når du skal videre på rejsen. Du bor på gode og centrale trestjernede hoteller - med morgenmad – så de historiske bymidter og deres historiske julemarkeder altid er lige om hjørnet.

Fire magiske julebyer

Din rejse begynder i Prag, som du flyver direkte til fra København.
Prag er om muligt kun endnu mere magisk når julelysene tændes, de 1000 år gamle spir og tårne dækkes af sne, og de lokale julemarkeder dufter af ristede mandler og æble strudel.

Bare fire en halv time væk venter Wien. Den elegante og livsglade hovedstad markerer julemåneden med stil og klasse. Vælg selv, om du vil have dit julemarked med kejserlig julestemning foran Schönbrunn paladset; med historiske traditioner og adventsmusik på byens ældste julemarked fra 1772; eller om det skal være med romantikken i højsædet på den fabelagtigt smukt udsmykkede Rådhusplads. Og naturligvis emmer Wiens klassiske caféer af jul i denne tid.

Fra Wien til foden af Alperne. Det tager ikke meget mere end to timer at komme til Salzburg. Denne rige og historiske by danner den perfekte ramme for en juletur. Den smukke og elegante Altstadt stråler af juleglans, men det gør så sandelig også byens julemarked foran domkirken i den gamle by. Det har rødder helt tilbage til 1500-tallet og er blandt verdens ældste.

Højdepunktet i Salzburg bliver dog nok en middag i stearinlysenes skær i en smuk sal i Salzburgs historiske Skt. Peter kloster, hvor et ensemble og to operasangere opfører arier fra Tryllefløjten, Figaros Bryllup og andre værker af byens berømte søn, Mozart.

Fra Salzburg tager det blot halvanden time at rejse til München.
Den bayerske hovedstad er verdensberømt i Tyskland for sin livsglæde, og det kommer sjældent bedre til udtryk end i julemåneden, hvor du finder nogle af de mest berømte julemarkeder i landet.
Du skal naturligvis opleve adventsmusik fra rådhusbalkonen på smukke Marienplatz, men her er mange andre markeder at vælge imellem.


REJSEN INKLUDERER

 • Fly København – Prag
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet
 • Hurtige og direkte togrejser på anden klasse mellem Prag, Wien, Salzburg og München
 • Centralt beliggende trestjernede hoteller i alle byer
 • Morgenmad
 • Privat transfer mellem hotel og togstation
 • Middag og Mozart-koncert i Salzburg
 • Fly München – København
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen

REJSEN INKLUDERER IKKE

 • Enkeltværelse. Prisen er per person i delt dobbeltværelse.
 • Guide. Du er på egen hånd.
 • Måltider. Kun morgenmad er inkluderet.

Rejsen er arrangeret af Silver Tray, en dansk rejsespecialist der er blandt Europas førende eksperter i togrejser. Silver Tray skræddersyr perfekte og personlige togrejser, hvor du altid rejser kort, hurtigt og direkte med de bedste tog. Silver Tray kan også skræddersy denne rejse præcis som du foretrækker den.

OM SILVER TRAY
Silver Tray er et revolutionerende dansk koncept, der gør det legende let og enkelt at planlægge og gennemføre den perfekte togferie gennem Europa.

Let at planlægge
Vi har erstattet forvirrende køreplaner med simple kort. Bare klik på de byer, du gerne vil til. Vi klarer resten.

Europas bedste tog. Hver gang.
Vores kort viser dig alle de spændende steder, du kan nå fra en bestemt by, på få timer om bord på et at Europas bedste tog. Og ingen andre steder. Vi synes, din ferie er for korte til lange dagsrejser og dårlige oplevelser, så vi har fjernet alle de dårlige valg (og der er mange!) og kun beholdt de bedste.

Personlig service på hver station.
Når du ankommer til en ny by, står der altid en chauffør og venter på dig. Han hjælper med bagagen og kører dig direkte til din centralt beliggende og nøje udvalgte hotel. Og når du skal videre på din rejse, kører vi dig naturligvis også fra hotellet til stationen.

Det bedste tog pas du nogensinde har haft.
Hver dag med Silver Tray koster det samme. Uanset hvor du er, og hvor du rejser hen. Og ikke bare togrejsen, men også det gode hotel og den private transfer er inkluderet i den faste dagspris.

Se hele beskrivelsen

Alle togrejser fra Silver Tray


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook